Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Σύννεφα” στην Μπαρτσελόνα – Πανικός στα αποδυτήρια

“Σύννεφα” στην Μπαρτσελόνα – Πανικός στα αποδυτήρια

pesic 1

Ποιος είδε τον Σβέτισλαβ Πέσιτς και δεν τον φοβήθηκε μετά τη συντριβή της Μπαρτσελόνα από τη Ρεάλ Μαδρίτης, για τη 12η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Ο πολύπειρος τεχνικός ήταν τόσο έξαλλος από την απαράδεκτη εμφάνιση των παικτών του που τους μάντρωσε στα αποδυτήρια για 40 λεπτά και τους τα έχωσε.

Οι Καταλανοί δεν τα πηγαίνουν καλά στην Ευρώπη τα τελευταία παιχνίδια, με την εμφάνιση κόντρα στη Ρεάλ να αποτελεί τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Μόλις τελείωσε το κράξιμο στους παίκτες, ζήτησε συγνώμη για την καθυστέρησή του να εμφανιστεί στην συνέντευξη στην οποία ανέφερε:

«Αξίζουν συγχαρητήρια στη Ρεάλ, έπαιξαν καταπληκτικά, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Εμείς ουσιαστικά βοηθήσαμε το παιχνίδι τους, γιατί δεν ήμασταν στο ύψος των περιστάσεων. Μπορεί να μη χάνεις ένα ματς από το πρώτο πεντάλεπτο, αλλά κάποιες φορές όπως αρχίζεις ένα ματς έτσι και το τελειώνεις. Η Ρεάλ είχε υψηλό κίνητρο, είναι ομάδα με πολύ ταλέντο και εμπειρία και έπαιξε εξαιρετική άμυνα. Εμείς δεν κάναμε ποτέ το παιχνίδι μας. Είχαμε περισσότερη διάθεση στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά αυτό δεν αρκεί».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Μακάμπι πράξη 1η

Το πρώτο βήμα στα play off θέλει να κάνει ο Παναθηναϊκός. Ο Παναθηναϊκός και η Μακάμπι ανο…