Κεντρική Basket League Χολαργός “Στόχος μας ήταν να αρέσει το μπάσκετ του Χολαργού”

“Στόχος μας ήταν να αρέσει το μπάσκετ του Χολαργού”

Ο Χολαργός αν και ανέβηκε φέτος στην Basket League, φαίνεται πως ήρθε για να μείνει στην πρώτη κατηγορία και αυτό δείχνουν και τα αποτελέσματα του. Ο προπονητής της ομάδας, Άρης Λυκογιάννης, σημείωσε μετά τη νέα νίκη κόντρα στο Λαύριο σημείωσε ότι στόχος τους ήταν να αρέσει το μπάσκετ, που θα παίζει ο Χολαργός.

Αναλυτικά:

“Πρώτα απ’ όλα χρόνια πολλά σε όλους. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί αυτή είναι η τέταρτη σερί νίκη μας και αυτό δείχνει πως βρισκόμαστε σε καλό μομέντουμ παρότι σε κάθε ματς έχουμε και έναν καινούργιο τραυματία (σ.σ. χτύπησε στο πόδι ο Ζερμέιν Λοβ σε σύγκρουση με τον Λαμπ και αποχώρησε στα τελευταία λεπτά). Ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, καθώς είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα με πλούσιο ταλέντο στο παιχνίδι ένας εναντίον ενός.

Κάναμε όμως εξαιρετική δουλειά αμυντικά και από την καλή μας άμυνα μπορέσαμε και βρήκαμε ρυθμό. Ενώ, είχαμε και πνευματική ηρεμία, στοιχείο σημαντικό όταν αντιμετωπίζεις την συγκεκριμένη ομάδα. Κερδίσαμε δίκαια και τώρα ακολουθεί το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους και εμείς να συνεχίσουμε έτσι και το 2019.

Είμαστε η μοναδική ομάδα που δεν μίλησε καθόλου για στόχους. Αυτό που ζήτησα από την πρώτη στιγμή ήταν να κερδίσουμε τον σεβασμό της μπασκετικής κοινότητας. Θέλουμε να αρέσει η ομάδα του Χολαργού σε όσους ασχολούνται με το μπάσκετ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Χολαργός

Δειτε επισης

Στη Ρεάλ Μπέτις ο Αγκμπελέσε

Όπως ανακοίνωσε η Ρεάλ Μπέτις ο Ντάνι Αγκμπελέσε, είναι το νέο της μεταγραφικό απόκτημα. Ο…