Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Προσγείωση” με… παθητικό 187 πόντων

“Προσγείωση” με… παθητικό 187 πόντων

paok bonn

Οι τέσσερις σερί νίκες του ΠΑΟΚ πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό δημιούργησαν ένα κλίμα ευφορίας στον “Δικέφαλο”. Τουλάχιστον, αυτό όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι. Γιατί… εκτός παρκέ, σχετικά με το οικονομικό, τα πράγματα δεν είναι καλά. Μπορεί η πρόσφατη χορηγία της WATT+VOLT να έδωσε μια “ανάσα” αλλά τα χρήματα “έφυγαν” σε διάφορες υποχρεώσεις (π.χ. οφειλές προς τους παίκτες). Αν δεν βρεθεί ξανά μια προσωρινή ή μόνιμη λύση, ενδεχομένως οι καταστάσεις το επόμενο διάστημα-επόμενους μήνες να είναι δυσάρεστες…

Ας “επιστρέψουμε”, όμως, στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι. Μετά τις τέσσερις συνεχόμενες επιτυχίες σε Ελλάδα και Ευρώπη, στα τελευταία δύο ματς έχει “έρθει”… προσγείωση για τον ΠΑΟΚ με τις εμφανίσεις του. Γνώρισε αρνητικά αποτελέσματα απέναντι σε Παναθηναϊκό και Βόννη, δίχως να δείξει ανταγωνιστικός. Ειδικά η αγωνιστική εικόνα κόντρα στους Γερμανούς ήταν πολύ κακή, με τον “Δικέφαλο” στο τελευταίο δεκάλεπτο να προσπαθεί να “μαζέψει” την διαφορά προκειμένου η ήττα να δείχνει λιγότερο “βαριά”, σε ένα παιχνίδι που το μόνο που θύμιζε ΠΑΟΚ ήταν ο… κόσμος του.

Αυτή η αγωνιστική “προσγείωση” των “ασπρόμαυρων” στους τελευταίους δύο αγώνες έχει “έρθει” με άσχημες αμυντικές επιδόσεις. Απέναντι στους “πράσινους” ο “Δικέφαλος” δέχτηκε 93 πόντους, την στιγμή που ο Παναθηναϊκός δεν είχε καταφέρει να ξεπεράσει τους 80 πόντους στους οχτώ αγώνες που είχε δώσει πριν από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Επίσης, κόντρα στην Βόννη ο “Δικέφαλος” δέχτηκε 94 πόντους, με την γερμανική ομάδα να προέρχεται από τέσσερις σερί ήττες προτού αγωνιστεί απέναντι στους “ασπρόμαυρους”.

Συνολικά, δηλαδή, ο ΠΑΟΚ στα τελευταία δύο ματς έχει παθητικό 187 πόντους. Κάκιστη συγκομιδή… Πλέον για τον “Δικέφαλο” ακολουθεί το δύσκολο εκτός έδρας ματς απέναντι στον Πανιώνιο, με τους “ασπρόμαυρους” να καλούνται να βελτιωθούν κόντρα στους “κυανέρυθρους” καθώς μια νέα ήττα θα τους “πάει” ακόμη πιο… πίσω στη βαθμολογία. Και μάλιστα μετά ακολουθεί το ακόμη πιο δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό, το οποίο θα γίνει στο “PAOK Sports Arena”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…