“Παίξαμε με ψυχή”

makis giatras

Ο Προμηθέας Πάτρας αν και βρέθηκε να χάνει από την Ολύμπια Λιουμπλιάνας, κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να πάρει το διπλό στην Σλοβενία. Ο Μάκης Γιατράς μετά το ματς τόνισε ότι έπαιξαν με ψυχή, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Πέτρο Γερομιχαλό.

Αναλυτικά:

“Το παιχνίδι είχε δύο πρόσωπα. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν νωθροί, δεν μπήκαμε δυνατά και δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Χάσαμε τα ριμπάουντ. Δεν είχαμε ρυθμό στην επίθεση κι αυτό συνέβαινε λόγω της άμυνας. Ξέφυγε το παιχνίδι κι έφτασε τους 16 πόντους, αναγκαστήκαμε να χαμηλώσουμε ακόμα περισσότερο το σχήμα. Κυνηγήσαμε σε όλο το γήπεδο, βάλαμε μεγάλα σουτ, κάναμε καταπληκτικό δεύτερο ημίχρονο και πήραμε μία μεγάλη νίκη που θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια του Basketball Champions League.

Το παράδοξο στο μπάσκετ είναι ότι ενώ παίζαμε με ψηλό σχήμα είχαμε χάσει τα ριμπάουντ και όταν παίξαμε με κοντό κυριαρχήσαμε. Αυτό σημαίνει ότι παίξαμε με ψυχή. Θέλω να κάνω ιδιαίτερη μνεία στον Πέτρο Γερομιχαλό. Μας βοήθησε με την ενέργειά του να γυρίσουμε το παιχνίδι και να κάνουμε την ανατροπή. Συγχαρητήρια στην Ολίμπια είναι εξαιρετική και η φιλοξενία ήταν εξαιρετική, όπως κι εμείς στην Πάτρα τους είχαμε φιλοξενήσει. Τους εύχομαι καλή συνέχεια σε όλες τις διοργανώσεις”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…