Κεντρική Β' Εθνική “Οι διαιτητές απέτυχαν, μέχρι τώρα ξέραμε ότι τα αρνιά τα σφάζουν το Πάσχα”

“Οι διαιτητές απέτυχαν, μέχρι τώρα ξέραμε ότι τα αρνιά τα σφάζουν το Πάσχα”

Dimitris Gkimas Filippos Veroias

Ο Δημήτρης Γκίμας αλλά κι ο Φίλιππος Βέροιας είχαν πολλά παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα με τη Νίκη Βόλου, όπου η ομάδα της Ημαθίας γνώρισε την ήττα 69-66 (σ.σ. παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε με 48-60), για την όγδοη αγωνιστική του ομίλου του Βορρά της Β’ Εθνικής.

“Συγχαρητήρια στην ομάδα της Νίκης για τη νίκη της. Ευχαριστούμε πολυ για την υποδειγματική φιλοξενία. Δυστυχώς χάσαμε ένα δικό μας παιχνιδι. Σίγουρα κι εμείς κάναμε λάθη. Θα δώσω ομως συγχαρητήρια στους παικτες μας για ένα ακόμη πολυ καλο παιχνιδι που έκαναν. Λυπάμαι για τον ιδρώτα που έχυσαν άσκοπα.

Για πρώτη φορα φέτος θα πω οτι η διαιτησία ήταν σφαγιαστική. Χάσαμε τον Κοθρα και τον Σουτζοπουλοστο στο τέταρτο δεκάλεπτο με ανύπαρκτο αντιαθλητικό που σφυρίχτηκα απο δέκα μέτρα με πέντε δευτερόλεπτα καθυστέρηση ενώ στο τέλος δεν δόθηκε καταφανές φάουλ σε σουτ τριών πόντων στον Παραπουρα.

Προσωπικά δεν παραγνωρίζω ούτε τα δικά μας λάθη ούτε την αδιαμφισβήτητη αξία των νικητών. ΟΤΙ ΟΜΩΣ ΚΙ ΑΝ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ,ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ ΟΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΑΠΕΤΥΧΑΝ. Το δυστύχημα ειναι οτι οι μόνοι χαμένοι ειμαστε εμείς.
Παρ όλα αυτα δεν ειναι ωρα για κηδειες και μνημόσυνα. Την Κυριακή εχουμε παιχνιδι που ειναι ΠΡΕΠΕΙ . Ο βασιλιάς πέθανε ζήτω ο βασιλιάς”, τόνισε ο πολύπειρος τεχνικός.

Μετά τον Δημήτρη Γκίμα, επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε κι ο Φίλιππος Βέροιας. “Μέχρι τώρα ξέραμε ότι τα αρνιά τα σφάζουν το Πάσχα. Φέτος το έθιμο άλλαξε. Χάρη στους κυρίους Ταρενίδη και Δημάδη τα αρνιά εσφάγησαν τα Χριστούγεννα. Ευχόμαστε στους 2 διαιτητές Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένος ο Καινούργιος Χρόνος. Είθε το πνεύμα των Χριστουγέννων να φωτίσει τις καρδιές τους και να έχουν ήσυχη τη συνείδησή τους”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Πρωτέας Βούλας: Σοβαρός τραυματισμός για Ξύδα (pic)

Ο Ξύδας τραυματίστηκε στην αναμέτρηση του Πρωτέα Βούλα με τα Φανάρια Νάξου Άτυχος στάθηκε …