Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Να αποδείξουμε ότι μπορούμε”

“Να αποδείξουμε ότι μπορούμε”

malcolm griffin aek hapoel ierousalim

Η ΑΕΚ έχει μπροστά της ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για την Basket League, καθώς θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό για τη δέκατη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Μάλκολμ Γκρίφιν μίλησε ενόψει της αναμέτρησης και σημείωσε ότι θέλουν να αποδείξουν ότι μπορούν.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

“Προερχόμαστε από μια δύσκολη αναμέτρηση με αντίπαλο τη Νίμπουρκ, όπου καταφέραμε να επεκτείνουμε το σερί των νικών μας, φτάνοντας στην 8η συνεχόμενη στο Basketball Champions League. Αυτή η νίκη μας έχει φέρει σε πολύ πλεονεκτική θέση σχετικά με την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού, ωστόσο, κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά και παλεύουμε για το καλύτερο.

Αύριο αντιμετωπίζουμε τον Παναθηναϊκό, μια πολύ καλή ομάδα που παρά τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα που είχε, είναι πάντα επικίνδυνη και έτοιμη να τιμωρήσει κάθε αντίπαλο. Διαθέτει εξαιρετικούς παίκτες στο ρόστερ της και έχει την εμπειρία να διαχειριστεί τέτοιες καταστάσεις. Μην ξεχνάμε ότι είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει ηττηθεί στο Πρωτάθλημα.

Αυτές τις ημέρες έχουμε προπονηθεί πολύ σκληρά, ώστε να αποδείξουμε ότι μπορούμε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί. Πρέπει να ακολουθήσουμε με προσοχή τις οδηγίες του κόουτς Μπάνκι και του τεχνικού επιτελείου. Να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παρκέ και να βγάλουμε την ενέργεια που χρειάζεται, για να ελπίζουμε σε ένα θετικό αποτέλεσμα”.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • aggelopoulos

    Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

    Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…
  • Μάκης Αγγελόπουλος

    Έδωσε λύση ο Αγγελόπουλος στην ΑΕΚ

    Ο Μάκης Αγγελόπουλος ήταν ενήμερος για την κατάσταση των τελευταίων ημερών στην ΑΕΚ, με το…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…