Κεντρική NBA “Μαγεία” Ντόντσιτς, γύρισε το ματς μόνος του! (vid)

“Μαγεία” Ντόντσιτς, γύρισε το ματς μόνος του! (vid)

luca doncic

Ο Λούκα Ντόντσιτς ήταν κρύος στο παιχνίδι εναντίον των Χιούστον Ρόκετς, έχοντας 10 πόντους με 3/13 σουτ και κανένα εύστοχο τρίποντο, 3 λεπτά πριν από το τέλος. Ο θαυματουργός “μάγος” από τη Σλοβενία, όμως, έχει αποδείξει ότι οι clutch στιγμές είναι φτιαγμένες για αυτόν. Με τον χαρακτήρα του να έχει σφυρηλατηθεί στη σκληροτράχηλη Ευρωλίγκα, ο 19χρονος έχει μεταφέρει με τεράστια επιτυχία τα skills του στο υψηλότερο επίπεδο και κατόρθωσε να “εκτελέσει” τους Ρόκετς στο φινάλε.

Ειδικότερα, ο Ντόντσιτς πέτυχε 11 σερί πόντους στα τελευταία 3 λεπτά της αναμέτρησης, “στριμώχνοντας” 3 εύστοχα τρίποντα κι ένα επιτυχημένο δίποντο σε διάστημα 112 δευτερολέπτων! Το 94-102 μετετράπη σε 105-102, με τους Μάβερικς να επικρατούν εν τέλει με 107-104 και με τις “ρουκέτες” να πετυχαίνουν μόνο ένα καλάθι εντός πεδιάς στα τελευταία 3 λεπτά!

Ένα ελεύθερο τρίποντο από τη γωνία μετά από λανθασμένο αμυντικό rotation, ένα τρίποντο από τα 8 μέτρα πάνω από τον Κλιντ Καπελά, ένα floater έπειτα από άμεσο σταμάτημα, καθώς και το κλασικό, εκτεταμένο step-back μακρινό σουτ. Αυτά περιελάμβανε το clutch “μενού” του Ντόντσιτς, αποδεικνύοντας για πολλοστή φορά ότι παίζει σχεδόν μόνος του στην κούρσα για το βραβείο του “ρούκι της χρονιάς”.

Τα highlights του Ντόντσιτς

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…