Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Φάνηκε πιο δυνατή η Βόννη”

“Φάνηκε πιο δυνατή η Βόννη”

william hacher paok vonni

Πιο δυνατή ήταν η Βόννη στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για την ένατη αγωνιστική του BCL, όπως δήλωσε μετά το ματς ο Γουίλ Χάτσερ. Ο Αμερικανός του “Δικεφάλου του Βορρά” τόνισε ότι οι αντίπαλοι τους ήταν πιο δυνατοί και αυτό ήταν το «κλειδί» στο παιχνίδι.

Αναλυτικά:

“Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Πιστεύω ότι είχαμε ένα καλό πλάνο μπαίνοντας στον αγώνα, πλάνο που δεν εκτελέσαμε όμως. Γενικά, ξέραμε ότι η αντίπαλη ομάδα θα παλέψει, ξέραμε ότι χρειαζόταν τη νίκη απόψε, οπότε η δική τους αθλητικότητα, ήταν μεγαλύτερη από τη δική μας. Ήταν πιο δυνατοί και αυτό ήταν το «κλειδί» στο παιχνίδι. Φάνηκαν λίγο πιο δυνατοί από εμάς, λίγο πιο γρήγοροι αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία για εμάς. Και οι δύο ομάδες, έπαιξαν πριν δύο μέρες.

Βγάλαμε αντίδραση μετά το πρώτο ημίχρονο, όπως έπρεπε, αλλά δεν τη διατηρήσαμε. Οι αντίπαλοι έβαλαν κάποια σημαντικά τρίποντα και ξαναπήγαν τη διαφορά στους 15 πόντους. Αυτό, έσπασε την αυτοπεποίθηση μας και χάσαμε την ευκαιρία να επιστρέψουμε. Μου άρεσε η αντίδραση, αλλά δεν την κρατήσαμε. Δε θέλαμε να ανεβάσουμε το ρυθμό με αυτήν την ομάδα και αυτό σίγουρα μας πλήγωσε. Αφήσαμε αιφνιδιασμούς, πόντους στο τρανζίσιον, εύκολα καλάθια και αυτό έπαιξε το ρόλο του”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…