Κεντρική Διεθνή “Ένα ακόμα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, ο ρυθμός θα είναι υψηλός”

“Ένα ακόμα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, ο ρυθμός θα είναι υψηλός”

paok omada

Δηλώσεις ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Βόννη για το BCL έκανε ο προπονητής του ΠΑΟΚ. Ο κόουτς του “δικεφάλου” στάθηκε στον υψηλό ρυθμό που θα έχει το ματς, ενώ τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να ματσάρει την ενέργεια των Γερμανών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

“Δεν έχουμε πολύ χρόνο για να προετοιμάσουμε τον αγώνα με την ομάδα της Βόννης. Υπάρχουν δύο αλλαγές στο ρόστερ της. Έχουν προστεθεί ο Μπίρτσεβιτς και ο Χάνλαν, ένας παίκτης στο 4-5 με πολύ καλό σουτ και ένας ποιοτικός κόμπο γκαρντ, που τους δίνει ακόμα μεγαλύτερη δυνατότητα, στην ήδη ποιοτική περιφέρεια που έχουν με τον Μέιο και τον Τζέιμς, ώστε να έχουν και δημιουργία και καλή εκτέλεση.

Πρέπει να ματσάρουμε την ενέργειά τους, γιατί είναι μία ομάδα που παίζει πάντα σε πολύ υψηλό ρυθμό και προσπαθεί σε κάθε ευκαιρία να τρέξει. Θα είναι ένα ακόμα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι στην προσπάθεια που κάνουμε για να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Ο ρυθμός τους δεν έχει μεγάλες αυξομειώσεις, το αποτέλεσμα κάποιες φορές δεν είναι το ίδιο. Στο γήπεδό τους πάντα έχουν μεγαλύτερη ενέργεια.

Γνωρίζοντας κιόλας ότι εμείς προερχόμαστε από ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό μόλις 48 ώρες πριν, αλλά και από ένα ταξίδι, θα προσπαθήσουν να μας πιέσουν. Ο ρυθμός θα είναι σίγουρα υψηλός”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…