Κεντρική NBA “Έχω θέματα με την εξουσία, με ενοχλεί να μου λένε τι θα κάνω”
NBA

“Έχω θέματα με την εξουσία, με ενοχλεί να μου λένε τι θα κάνω”

buttler

Για τα όσα έγιναν το καλοκαίρι στην προπόνηση των Τίμπεργουλβς αποφάσισε να μιλήσει ο Τζίμι Μπάτλερ. Ο παίκτης των Σίξερς, εξήγησε την αφορμή που ξέσπασε στην προπόνηση της προηγούμενης ομάδας του και τόνισε πως τον ενόχλησε περισσότερο η εντολή να προπονηθεί.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

“Δεν ήταν τίποτα τρομερό αυτό που γινόταν με τον μάνατζερ . Στην κυριολεξία απλά μιλούσαμε και έρχεται κάποιος και μου λέει, ‘θα κάνεις προπόνηση’. Αρχικά να ξεκαθαρίσω ότι έχω θέματα με την εξουσία. Όταν κάποιος μου λέει τι θα κάνω, έχω πρόβλημα.

Οπότε άναψε το σπίρτο, όχι την φωτιά, αλλά το σπίρτο. Σκεφτόμουν, αρχικά δεν θα μου πεις τι θα κάνω. Αν θέλω να προπονηθώ, θα προπονηθώ, και ακόμα δεν είχα αποφασίσει τι θα κάνω. Και μου λέει, ‘όχι θα προπονηθείς’. Εκείνη την στιγμή είχαμε φτάσει πολύ κοντά στην φωτιά. ‘

Άσε με να σου πω κάτι, αν θα προπονηθώ θα σηκωθώ από τον πάγκο και θα παίξω με την δεύτερη ομάδα αν θέλω’. Μπουμ. Και αυτό το πρόσωπο συνέχισε, ‘Όχι, θα προπονηθείς με τους βασικούς’. Αυτό ήταν. Με νευρίασε. Όχι δεν θα το κάνω. Θα παίξω με τις αλλαγές. Και τώρα τι; Προσπαθούσα να τους κάνω να καταλάβουν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…