Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Δίνει άλλο χρώμα στο πρωτάθλημα το Περιστέρι”

“Δίνει άλλο χρώμα στο πρωτάθλημα το Περιστέρι”

kostas flevarakis kolossos rodou

Το Περιστέρι συνεχίζει την ξέφρενη πορεία του στο πρωτάθλημα της Basket League, καθώς κέρδισε και τον Κολοσσό Ρόδου. Ο προπονητής των Νησιωτών, Κώστας Φλεβαράκης, μετά την ήττα της ομάδας του έπλεξε το εγκώμιο της ομάδας του Αργύρη Πεδουλάκη.

Αναλυτικά:

“Καταρχάς θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στο Περιστέρι ΒΙΚΟΣ COLA διότι σε αυτό το πρωτάθλημα όπου οι δύο πρώτες ομάδες έχουν ξεφύγει σε όλα, το Περιστέρι, έχοντας χάσει αλλά όντας απόλυτα ανταγωνιστικό μόνο από τις δύο συγκεκριμένες ομάδες, δίνει άλλο χρώμα στο πρωτάθλημα. Ξέραμε ότι παίζουμε με μια ομάδα που έχει καλή χημεία, είναι πολύ καλά δουλεμένη και ξέρει τι θέλει στο γήπεδο, με παιδιά που ταιριάζουν πολύ καλά μεταξύ τους, κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Δικαιωματικά βρίσκεται εδώ που βρίσκεται. Για να κάνεις τέτοιες εκπλήξεις πρέπει να είσαι σε πολύ καλή μέρα επιθετικά αλλά εμείς δεν ήμασταν.

Τα παιδιά στη διάρκεια του ματς βρήκαν πρώτα το πιστεύω και μετά με το ρίσκο του ψηλού σχήματος προσπαθήσαμε να μπούμε στο παιχνίδι. Θέλω να δώσω ξανά συγχαρητήρια στο Περιστέρι και προσωπικά στον Αργύρη για τη δουλειά του. Εμείς δουλεύουμε και προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι μέρα με τη μέρα. Θέλω να πιστεύω ότι ο χρόνος κυλάει υπέρ μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Προμηθέας Πάτρας – Κολοσσός Ρόδου 96-73

Ο Προμηθέας πήρε το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου Νικηφόρα συνέχισε τις υποχ…