Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Δική μου η ευθύνη”

“Δική μου η ευθύνη”

apo ektos paok hatcher

Ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε πολύ κακή εμφάνιση κόντρα στη Βόννη και υπέστη βαριά ήττα στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής του Basketball Champions League. Ο προπονητής του “Δικεφάλου του Βορρά” μετά το ματς τόνισε ότι η ευθύνη για το σημερινό αποτέλεσμα είναι δικιά του.

Αναλυτικά:

“Πρώτα από όλα θέλω να συγχαρώ την Βόννη για αυτή τη νίκη. Ήμασταν εκτός παιχνιδιού από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Αφήσαμε τους αντιπάλους να σκοράρουν 21 πόντους στον αιφνιδιασμό, ενώ εμείς δεν είχαμε ούτε έναν. Έπαιξαν με μεγαλύτερη ένταση και μεγαλύτερη συγκέντρωση και αυτό ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα για εμάς.

Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά όταν γενικά η ομάδα δεν είναι έτοιμη να παίξει ένα παιχνίδι σαν αυτό, δεν είναι τόσο εύκολο να αντιδράσουμε. Ήταν κάτι σαν «ψεύτικη» αντίδραση.

Όταν η ομάδα εμφανίζεται έτσι στο γήπεδο, πιστεύω ότι η ευθύνη είναι του προπονητή, επειδή δεν παίξαμε το παιχνίδι μας.

Σίγουρα πρέπει να αντιδράσουμε, πρέπει να αλλάξουμε κάτι στον τρόπο σκέψης μας. Πιθανότατα πιστεύουμε ότι είμαστε κάτι ξεχωριστό για το Basketball Champions League, αλλά η πραγματικότητα είναι διαφορετική.

Θέλω να πω ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στους φιλάθλους μας. Μας υποστήριξαν για 40 λεπτά και τους ευχαριστώ για τη βοήθειά τους”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …