Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Δε βλέπω την ώρα να έρθει η οικογένειά μου”

“Δε βλέπω την ώρα να έρθει η οικογένειά μου”

axel toupane olympiakos

Ο Ολυμπιακός κλείνει αύριο μία δύσκολη εβδομάδα, καθώς θα δώσει το τρίτο του παιχνίδι αυτήν την εβδομάδα. Αντίπαλος του θα είναι το εκπληκτικό φέτος Περιστέρι. Ο Άξελ Τουπάν μίλησε για το ματς, ενώ αναφέρθηκε και στην οικογένεια του, η οποία θα έρθει αύριο στη χώρα μας για να γιορτάσουν όλοι μαζί.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

“Είχαμε μια πάρα πολύ δύσκολη εβδομάδα, λόγω των δύο συνεχόμενων αναμετρήσεων στην Euroleague, όμως, τα καταφέραμε πάρα πολύ καλά! Κερδίσαμε την Μπαρτσελόνα στην έδρα της και στην συνέχεια με την βοήθεια και του κόσμου μας, επικρατήσαμε της Γκραν Κανάρια στο ΣΕΦ. Και οι δύο είναι πολύ καλές ομάδες και αυτό κάνει ακόμη πιο σημαντικές τις νίκες μας. Τώρα θα πρέπει να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να μείνουμε ψηλά στην Euroleague.

Ο χρόνος, όμως, μας πιέζει και δεν μπορούμε να σταθούμε περισσότερο σε αυτές τις επιτυχίες. Ήδη έχουμε εστιάσει στο επόμενο παιχνίδι μας για την ελληνική λίγκα. Την Παρασκευή ο κόουτς μας έδωσε ρεπό για να ξεκουραστούμε, οπότε είχαμε μόλις μια μέρα για να προετοιμαστούμε για την αναμέτρηση με το Περιστέρι στο γήπεδο μας.

Το Περιστέρι είναι μια πολύ καλή ομάδα και θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για να φτάσουμε στη νίκη. Θεωρώ πως παρά το μικρό χρονικό διάστημα που είχαμε για να προετοιμαστούμε, κάναμε πολύ καλή δουλειά στην προπόνηση και πως αν ακολουθήσουμε το πλάνο του τεχνικού επιτελείου δεν θα αντιμετωπίσουμε πρόβλημα.

Από κει και πέρα, έχουμε ήδη αρχίσει να μπαίνουμε και εμείς στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που αύριο θα έρθει στην Ελλάδα η οικογένεια μου. Δεν βλέπω την ώρα! Είμαι σίγουρος πως θα περάσουμε όμορφο και ποιοτικό οικογενειακό χρόνο!

Δεδομένου ότι δεν θα έχουμε την ευκαιρία να τα ξαναπούμε πριν τα Χριστούγεννα, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο καλές γιορτές”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Η «κόκκινη» παρακάμερα από τη Stark Arena (vid)

Η παρακάμερα του Ολυμπιακού κατέγραψε όσα έγιναν στο Βελιγράδι. Ο Ολυμπιακός πήγε στο Βελι…