Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Άξιζε τη νίκη ο Παναθηναϊκός”

“Άξιζε τη νίκη ο Παναθηναϊκός”

itoudis

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν κατάφερε να φύγει με το διπλό από το “Νίκος Γκάλης”, καθώς ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό. Ο προπονητής της “ρωσικής αρκούδας”, Δημήτρης Ιτούδης, μετά το ματς δήλωσε ότι οι “πράσινοι” άξιζαν τη νίκη.

Αναλυτικά:

“Καλά Χριστούγεννα σε όλους και καλή χρονιά σε εσάς και τις οικογένειές σας. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την νίκη. Ήταν καλύτερος και την άξιζε. Ο αγώνας δυστυχώς για εμάς διήρκεσε τέσσερα δεκάλεπτα και όχι τρία. Στο δεύτερο δεκάλεπτο ήταν πολύ καλύτερος. Πήρε τα ριμπάουντ, έτρεξε το γήπεδο, μας ανάγκασε να κάνουμε λάθη. Δεχτήκαμε 36 πόντους για τον λόγο αυτό είπα ότι άξιζαν την νίκη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο. Είναι συγκινητικό και σε αγγίζει όταν αναγνωρίζεται η προσφορά σου».

Για τα νέα στοιχεία του Πιτίνο: “Όταν αλλάζει ο προπονητής και έρχεται κάποιος εγνωσμένης αξίας και με βεληνεκές περιμένεις πράγματα. Αναλύσαμε καλά το παιχνίδι. Είχαμε τρεις καλές προπονήσεις. Δοκιμάσαμε τις αλλαγές, παγίδες στο ποστ και στο μισό γήπεδο. Θέλαμε να χτυπήσουμε με τους καλούς μας σουτέρ και τις διεισδύσεις. Είχαμε πίεση, χάσαμε 11 βολές. Δεν είμαστε ομάδα που σε κομβικό σημείο χάνει βολές. Το δυνατό όπλο του Παναθηναϊκού είναι να τρέχει στον αιφνιδιασμό και να παίρνει πόντους στο transition. Χρειάζεται χρόνος να περάσει νέες ιδέες, αλλά είδαμε ότι καινούρια πράγματα στην κίνηση της μπάλας και της επίθεσης στο Princeton.

Δεν υπήρχε κάτι που δεν προβλέψαμε ή δεν αναλύσαμε. Δουλέψαμε την πίεση στην μπάλα. Μας στοίχισε η πίεση. Έχουμε σουτέρ τριών πόντων, τρία γκαρντ που δεν κάνουν λάθος αλλά σήμερα δεν έγινε. Επιμείναμε σε αυτό, να ανοίξουμε το γήπεδο. Ο Παναθηναϊκός έχει την ποιότητα και τον χαρακτήρα να αλλάξει και να σε πιέσει”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…