Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Πρόσφερε συμβόλαιο στον 6 μηνών γιο του Γκος ο ΠΑΟΚ (pic)

Πρόσφερε συμβόλαιο στον 6 μηνών γιο του Γκος ο ΠΑΟΚ (pic)

screenshot 2 1

Εορταστικό δείπνο πραγματοποίησε χθες η ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Στην ωραία εκδήλωση βρέθηκαν όλοι οι παίκτες και οι οικογένειες των αθλητών, με τον Φιλ Γκος και την οικογένεια του να έχουν την τιμητική τους.

Συγκεκριμένα, η ΚΑΕ ετοίμασε τούρτα-έκπληξη στην γυναίκα του Γκος για τα γενέθλια της, ενώ πρόσφερε συμβόλαιο στον 6 μηνών γιο του παίκτη.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

“Είμαστε οικογένεια μέσα κι έξω από το γήπεδο. Για αυτό και το καθιερωμένο εορταστικό δείπνο της ομάδας δεν θα μπορούσε παρά να πραγματοποιηθεί σε καθαρά οικογενειακό κλίμα. Και με πολλά νέα πρόσωπα, καθώς αυξήθηκαν τα μέλη των οικογενειών των αθλητών και των μελών του επιτελείου του ΠΑΟΚ.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο -φιλόξενο όπως πάντα- ξενοδοχείο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Palace το βράδυ της Παρασκευής (29/2), σε όμορφο και οικογενειακό κλίμα, στο πνεύμα των ημερών, με τους παίκτες της ομάδας, σε ρόλο Αϊ Βασίλη, να μοιράζουν δώρα στα παιδιά.

Προς το τέλος της εκδήλωσης βρέθηκε στο επίκεντρο η οικογένεια του Phil Goss, που περνά αυτές τις ημέρες μαζί του στη Θεσσαλονίκη. Ο γιος του Philip Alexander Goss o τρίτος, δεν έφυγε ούτε λεπτό από την αγκαλιά του ευτυχισμένου πατέρα Phil. Κι αφού πρόσφερε μία τούρτα έκπληξη στην γυναίκα του που είχε τα γενέθλιά της, ο Phil Goss, βρέθηκε ξαφνικά μπροστά σε ένα συμβόλαιο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για τον μόλις έξι μηνών γιο του. Το υπέγραψε «δεσμεύοντας» μελλοντικά και τον γιο του με τα ασπρόμαυρα χρώματα”.

Δείτε το σχετικό ποστ: 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…