Κεντρική Basket League Προμηθέας: Tα εισιτήρια για Παναθηναϊκό

Προμηθέας: Tα εισιτήρια για Παναθηναϊκό

promitheas kimi

Ο Προμηθέας μεσώ επίσημης ανακοίνωσης, έκανε γνωστό προς τον κόσμο της ομάδας, πως τα εισιτήρια για την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ (30/12, 19:00) για την 11η αγωνιστική της Basket League, έχουν βγει στην κυκλοφορία.

Δείτε εδώ την σχετική ανακοίνωση:

“Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς ανάμεσα στον Προμηθέα Πάτρας και τον Πρωταθλητή Ελλάδας Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ. Το μεγάλο αυτό παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής της Betshop Basket League θα διεξαχθεί την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου στην κεντρική σάλα του «Δημ. Τόφαλος», με ώρα έναρξης τις 19:00 και οι φίλοι του μπάσκετ μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια της αναμέτρησης ηλεκτρονικά μέσω της Viva ή καθημερινά 09:00-18:00 από τα γραφεία της ΚΑΕ (Κανακάρη 136, 5ος όροφος, τηλ: 2610 275820).

Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ, ενώ θα υπάρχει, όπως πάντα, και περιορισμένος αριθμός μειωμένων εισιτήριων για μαθητές, φοιτητές, ανέργους και πολυτέκνους (όλοι οι παραπάνω με την επίδειξη του αντίστοιχου δικαιολογητικού) στην τιμή των 7 ευρώ. Θυμίζουμε ότι τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και αριθμημένα. Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση εισιτηρίου είναι η χρήση του ΑΜΚΑ”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ: Αλλαγή ημέρας και ώρας στο Λαύριο – Καρδίτσα

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε την αλλαγή της ημέρας του αγώνα ανάμεσα στο Λαύριο με την Καρδίτσα. Ο Ε…