Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Πρέλεβιτς: “Θα προσπαθήσουμε να φέρουμε κι άλλες τέτοιες εταιρείες όπως η Watt+Volt”

Πρέλεβιτς: “Θα προσπαθήσουμε να φέρουμε κι άλλες τέτοιες εταιρείες όπως η Watt+Volt”

prelevic

Την παρουσίαση της φανέλας και του χορηγού της Watt+Volt πραγματοποίησε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Στην παρουσίαση ήταν ο πρόεδρος της ομάδας, Μπάνε Πρέλεβιτς, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Τάσος Παπαναγιώτου, ο προπονητής του ΠΑΟΚ και ο αρχηγός της ομάδας, Βαγγέλης Μαργαρίτης.

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς είπε: “Είναι μια εταιρεία που ξεκινήσαμε πριν δύο χρόνια τη συνεργασία μας. Κάναμε μία πρωτοποριακή, εμπορική συνεργασία. Φέτος αναβαθμίστηκε η συνεργασία με τη χορηγία της φανέλας. Όπως δείχνουν τα πράγματα, η συνεργασία μας θα αναβαθμιστεί και στο μέλλον. Δεν είναι μία απλή συνεργασία, που απλά βάζουμε το όνομα στη φανέλα ή στο γήπεδο. Αναπτύσσουμε εμπορικές κι επιχειρηματικές σχέσεις και πιστεύουμε. Θα προσπαθήσουμε να φέρουμε κι άλλες τέτοιες εταιρείες όπως αυτή. Ευχαριστώ που στη συγκεκριμένη, πολύ δύσκολη στιγμή για την ομάδα μας έδωσες τη χορηγία”.

Ο κ. Παπαναγιώτου συνέχισε λέγοντας: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ, για τη νέα φανέλα της ομάδας, που έχουμε την τιμή να είμαστε χορηγός της. Νιώθουμε πολύ περήφανοι και ευελπιστούμε να δώσουμε ενέργεια. Μετράμε ήδη 2,5 χρόνια συνεργασίας που διέπεται από αμοιβαίο σεβασμό, ήθος κι ένα κοινό πάθος για διάκριση κι επιτυχίες. Πέρσι ξεκινήσαμε το πρωτοποριακό πρότζεκτ PAOK Energy. Εμμένουμε στις θέσεις μας, ότι τέτοιες συνεργασίες μεταξύ σωματείων και εταιρειών, αποτελούν ίσως από τις λίγες βιώσιμες λύσεις για τον ελληνικό αθλητισμό. Μας έφερε πιο κοντά αυτή η συνεργασία και άρχισε να μεταλλάσσει τις σχέσεις που έχουμε με την ΚΑΕ. Μας πήγε σε επίπεδο φιλίας. Έχω συγκινηθεί ιδιαίτερα από τον τρόπο που ο κόσμος του ΠΑΟΚ αγαπάει και στηρίζει την ομάδα, την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλεται από τη διοίκηση της ΚΑΕ υπό αντίξοες συνθήκες, το ήθος, τη δυναμικότητα και τη δίψα για διακρίσεις. Όταν απευθύνθηκε ο Μπάνε σε εμάς, σε μια δύσκολη στιγμή σε εμάς, δεν πέρασε ούτε δεύτερη σκέψη για να βοηθήσουμε. Θέλουμε να κάνουμε πολλά με τον ΠΑΟΚ και ήδη δουλεύουμε πάνω σε αυτά”.

Ο προπονητής του “δικεφάλου” δήλωσε: “Έχοντας γνωρίσει από κοντά στελέχη της εταιρείας, βλέπω ανθρώπους νέους αλλά ώριμους. Με ωραίες ιδέες για να δημιουργήσουν κάτι μεγάλο. Η στήριξη τους σε κρίσιμες στιγμές για το σύλλογο είναι μεγάλη. Ταυτόχρονα το μέγεθος και το όνομα του ΠΑΟΚ, μπορεί να δημιουργήσει αμφίδρομα οφέλη και στις δύο πλευρές, για ακόμα μεγαλύτερη συνεργασία. Ευχαριστούμε και πάλι για τη στήριξη”.

Ενώ ο Μαργαρίτης έκλεισε: “Θέλω κι εγώ να ευχαριστήσω τη Watt + Wolt ειδικά φέτος που είναι μια δύσκολη χρονιά για εμάς. Είναι σημαντικό να έχουμε τη στήριξη τέτοιων εταιρειών και στο μέλλον”.

Η ερώτηση τόσο στον Μπάνε Πρέλεβιτς, όσο και στον Τάσο Παπαναγιώτου για την περαιτέρω ανάπτυξη της συνεργασίας ο πρώτος απάντησε: “Η σημερινή μέρα, είναι αναβάθμιση. Το πόσο θα προχωρήσει η σχέση αυτή, εξαρτάται και από τα αποτελέσματα που θα φέρει. Αν μείνουμε στο σκεπτικό ότι θα έρθει ένας κάθε χρόνο και θα βάζει τα χρήματα, δεν το πιστεύουμε αυτό το μοντέλο. Το μοντέλο είναι με τέτοιες συνεργασίες. Το που θα προχωρήσει, εξαρτάται από όλους μας”, με τον κ. Παναγιώτου να συμπληρώνει: “Έχουμε διάθεση, έχουμε σχεδιάσει πολλά πράγματα. Πρέπει να σε κάθε βήμα, να βλέπουμε ότι υπάρχει ανταπόκριση από το κοινό του ΠΑΟΚ, το στηρίζει και το αγκαλιάζει”.

Οσο για την ανταποδοτικότητα που βλέπει η εταιρεία από τη συνεργασία που έχει με τον ΠΑΟΚ ως τώρα; “Είμαστε μια εταιρεία από το 2011. Είναι μια μικρή ηλικιακά εταιρεία σε σχέση με τον ΠΑΟΚ. Το ότι καθόμαστε δίπλα με ένα τόσο ιστορικό σωματείο, μας δίνει πολλά. Έχουμε εμπορικό χαρακτήρα και πρέπει να παίρνουμε πίσω κάποιο κομμάτι της δικής μας συνεισφοράς. Αρκεί και οι δύο πλευρές να καταλαβαίνουν τι πάει να κερδίσει ο καθένας από αυτήν τη συνεργασία. Εμείς ήμασταν χορηγοί και σε άλλες ομάδες, αυτό που πήραμε από τον ΠΑΟΚ, είναι πολύ σημαντικό σε σχέση με άλλες προσπάθειες.

Στο γιατί στο μπάσκετ, νομίζω απαντάται από τους ίδιους τους Έλληνες φιλάθλους. Υπάρχει μεγάλη αγάπη στο άθλημα. Θεωρώ ότι γενικώς αν μπορείς να ξεχωρίσεις αξίες, αισθανόμαστε λίγο πιο κοντά στο μπάσκετ. Έπαιζα κι εγώ, οπότε μου ήταν πιο εύκολο” απάντησε ο κ. Παπαναγιώτου.

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς ρωτήθηκε και για το ενδεχόμενο χορηγίας στο όνομα. “Βεβαίως θα έμπαινε σε αυτήν τη λογική, ποτέ δεν ήμασταν εκτός. Βέβαια για να συνδυαστεί το όνομα μιας εταιρείας με το όνομα του ΠΑΟΚ, υπάρχει μια τιμή. Θέλει μία σοβαρή διαπραγμάτευση και ίσως να είναι και μονόδρομος. Η ομάδα πρέπει να μπορεί να πουλήσει ότι μπορεί, να έχει συνεργασίες σε όλα τα επίπεδα” είπε ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και τέλος, έκανε την αποκάλυψη για την επόμενη κίνηση που έχει να κάνει με την εξεύρεση εσόδων.

“Επειδή έχουμε τη λογική ότι πρέπει να είναι σε αυτό το αγωνιστικό επίπεδο και να είναι αυτοχρηματοδοτούμενη, θα οργανώσουμε το πρώτο επιχειρηματικό φόρουμ. Θα καλέσουμε ομιλητές με την εμπειρία στο αθλητικό μάρκετινγκ, που θα εξηγήσουν για ποιο λόγο μπορούν να συνεργάζονται ομάδες με εταιρείες. Στόχος είναι να μαζέψουμε πάνω από 50 εταιρείες στο φόρουμ και μέσα από αυτήν τη “δεξαμενή” θα προσπαθήσουμε να έχουμε οφέλη όλοι. Κάνω δημόσιο κάλεσμα σε όλες τις εταιρείες να είναι εκεί. Δεχόμαστε και προτάσεις, με ένα και μοναδικό στόχο. Η ομάδα να μην εξαρτάται από κανέναν, να έχει τα δικά της έσοδα. Δε σταματάμε να αναζητούμε ιδιοκτήτη, αλλά αν βρεθεί αυτός ο άνθρωπος να υπάρχει ένας μηχανισμός έτοιμος και να τον βοηθήσει” είπε ο Πρέλεβιτς.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …