Κεντρική Elite League Ποιος θα κόψει τελικά πρώτος το νήμα;

Ποιος θα κόψει τελικά πρώτος το νήμα;

iraionikosnikaias 2

H φετινή Α2 είναι πολύ ανταγωνιστική και σίγουρα ο Ηρακλής με τον Ιωνικό Νικαίας βρίσκονται δίκαια στις 2 πρώτες θέσεις.

Αυτό δε σημαίνει τίποτα όμως, μιας και υπάρχουν ακόμη 19 τελικοί. Ο Κώστας Μέξας και οι παίκτες έχουν αποδείξει πως πολύ δύσκολα αφήνουν την υπόθεση νίκη, αλλά στη Λάρισα λύγισαν από τραυματισμούς και  κούραση.

Εχει δυο ήττες, μαζί με αυτήν στο Μαρούσι, οπότε και ήταν η χειρότερη εμφάνιση της ομάδας. Εχει τον κόσμο, μαζί του, έκανε δυο αλλαγές με Ρουτκάουσκας και Πολυτάρχου που αποδεικνύονται μεγάλες σταθερές, ενώ δείχνει μεγάλη ψυχική δύναμη ακόμα και στα πολύ δύσκολα…Μένει να φανεί αν αντέξουν μέχρι τέλους σε αυτό το τέμπο, αλλά η ανάσα των γιορτών ήταν αναγκαία…

Από την άλλη μεριά, στη Νίκαια υπάρχει ένα ρόστερ υψηλών προδιαγραφών. Με δεδομένη την προσθήκη του Μαυροκεφαλίδη και το γεγονός πως ο Νίκος Βετούλας είναι πλέον γνώστης της ομάδας, αφού ανέλαβε σχετικά πρόσφατα, ο σύλλογος της Νίκαιας πάει πλέον με άλλα εφόδια. Οι ήττες από τον Ηρακλή και τον Ερμή Αγιάς δεν έφεραν την καταστροφή, οπότε πλέον στα επόμενα 19 ματς οι δυο διεκδικητές της 1ης θέσης που οδηγεί απευθείας στην Α1, θα πρέπει να πάνε χωρίς απώλειες και με δεδομένο ο Ιωνικός έχει τον αγώνα του δεύτερου γύρου στην έδρα του.

Σίγουρα, οι Νικαιώτες του Βαγγέλη Τσάπα έχουν πολύ γεμάτο ρόστερ, αλλά και ο Ηρακλής του Θόδωρου Δρακόπουλου είναι φέτος πολύ αποφασισμένος. Φυσικά, υπάρχει πάντα και η δεύτερη θέση, αλλά ο πρώτος όπως λέει και το σχετικό τραγούδι συνήθως τα παίρνει όλα.

Το σίγουρο είναι πως η διαδρομή και των δύο για την πρωτιά θα έχει και καλές και κακές στιγμές, οπότε ας το απολαύσουν παίκτες, προπονητές και κόσμος…Αλλωστε , το μπάσκετ είναι απόλαυση!

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Στέλιος Παρθενάκης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…