Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Πέσιτς: “Ο Σπανούλης με τον Πρίντεζη ξεκουράστηκαν, εμείς δεν μπορούμε”

Πέσιτς: “Ο Σπανούλης με τον Πρίντεζη ξεκουράστηκαν, εμείς δεν μπορούμε”

pesic 1

Δηλώσεις ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό έκανε ο Σβέτισλαβ Πέσιτς. Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα στάθηκε στο επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος, που δίνει την δυνατότητα στις ομάδες να ξεκουράζουν παίκτες, ενώ αναφέρθηκε και στον Σεραφέν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Είναι ένα παιχνίδι που μπορούμε να κερδίσουμε. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα με συνέπεια, ποιότητα και έμπειρους παίκτες στην Ευρώπη που διεκδικεί τη συμμετοχή του στα playoffs.

Στις ελληνικές ομάδες, στον Παναθηναϊκό επίσης, το επίπεδο της λίγκας τους επιτρέπει να δώσουν παιχνίδια πριν από τους αγώνες της EuroLeague. Το Σάββατο έπαιξαν κόντρα στον Κολοσσό, μια από τις τελευταίες ομάδες της βαθμολογίας και ο Σπανούλης με τον Πρίντεζη ξεκουράστηκαν. Εμείς δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό! Το 70-80% της επιτυχίας έχει να κάνει με τη συγκέντρωση και την προετοιμασία.

Στον Σεραφέν του έλειψε η βενζίνη στο ντεπόζιτο έπειτα από τόσο μεγάλο διάστημα απουσίας. Πλέον έχει κίνητρο και μπορούμε να τον υπολογίζουμε περισσότερο στα επόμενα παιχνίδια.

Ποτέ δεν ανησύχησα για την επίθεση. Πάντα μπορούμε να παίζουμε καλύτερα, έχουμε αρκετή ποιότητα στην επίθεση. Αυτό που με προβληματίζει είναι η άμυνα, το πώς θα βελτιώσουμε την άμυνα και το αμυντικό ριμπάουντ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…