Κεντρική Basket League Περράκης:”Να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας για 40 λεπτά”

Περράκης:”Να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας για 40 λεπτά”

perrakis laurio

Αν και χαρακτήρισε τον ΠΑΟΚ πολύ καλή ομάδα ο Περράκης του Λαυρίου, δηλώνει πεπεισμένος για την νίκη με την βοήθεια του κόσμου.

Αναλυτικά το μπλογκ του στον ΕΣΑΚΕ:

Το θέλουμε πολύ

Στο προηγούμενο μας παιχνίδι με το Περιστέρι κάνανε μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση, δυστυχώς όχι τόσο καλή για να πάρουμε και τη νίκη.

Το Σάββατο επιστρέφουμε «σπίτι» μας να αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ. Όλοι ξέρουμε πόσο μεγάλη ομάδα με τεράστια ιστορία είναι ο ΠΑΟΚ.

Φέτος, όπως και τα τελευταία χρόνια, έχει πολύ καλή ομάδα με καλούς παίκτες -κυρίως Έλληνες- οι οποίοι εκτός από ταλέντο έχουν και τεράστια εμπειρία στην κατηγορία.

Είναι σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά παίζουμε στην έδρα μας και είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε.

Για να γίνει αυτό πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας για 40 λεπτά και φυσικά να είμαστε πιο «σκληροί» από τον αντίπαλο.

Το παιχνίδι του Σαββάτου είναι για εμάς πολύ σημαντικό, το θέλουμε πολύ, το χρειαζόμαστε ακόμη περισσότερο και πιστεύω ότι ο κόσμος μας θα δώσει το παρόν για να γίνει όπως πάντα, ειδικά στο γήπεδο μας, ο έκτος παίκτης!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Κώνστας
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Λαύριο – Μαρούσι 76-90

Με ηγέτη τον Χιλ το Μαρούσι επικράτησε του Λαυρίου και έκανε το «βήμα» για τα play off της…