Κεντρική Β' Εθνική Παρελθόν ο Χατζούλης από το Στρατώνι, επιστρέφει ο Μύθου

Παρελθόν ο Χατζούλης από το Στρατώνι, επιστρέφει ο Μύθου

dimitris mithou makedonikos

Παρελθόν αποτελεί από το Στρατώνι ο Γιάννης Χατζούλης, με τις δύο πλευρές να ανακοινώνουν την λύση της συνεργασίας τους. Ο Χατζούλης κάθισε στον πάγκο της ομάδας από την Χαλκιδική για 2,5 χρόνια, όμως το κακό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα(2-7) της Β’ Εθνικής οδήγησε στην αποχώρηση του. Καινούριος προπονητής για το Στρατώνι θα είναι ο Δημήτρης Μύθου, ο οποίος έχει ήδη διαδεχτεί μια φορά τον Χατζούλη στην ομάδα το 2008 και τώρα θα ξανασυμβεί το ίδιο και θα προσπαθήσει να κρατήσει την ομάδα στην κατηγορία για 9η συνεχόμενη σεζόν.

Η ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας με τον Χατζούλη:

“Ο Σ.Α Στρατωνιου ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με το δίδυμο των προπονητών Γιάννη Χατζουλη και Άλκη Μιχαηλίδη. Οι σχέσεις που χτίσαμε αυτά τα 2,5 χρόνια ξεπέρασαν τα αθλητικά πλαίσια και πραγματικά αισθανόμαστε ότι αποχωρούν δύο φίλοι, αλλά δυστυχώς αυτή είναι σκληρή πραγματικότητα του αθλητισμού. Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε για την προσφορά τους στην ομάδα, να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια στη καριέρα τους και ελπίζουμε κάποτε στο μέλλον οι δρόμοι μας να ανταμώσουν ξανά”

Η δήλωση παραίτησης του Γιάννη Χατζουλη: “Δηλώνοντας την παραίτηση μου στον πρόεδρο της ομάδας θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους (Διοίκηση – Αθλητές – Προπονητές) που συνεργάστηκα αυτά τα 2,5 χρόνια για την άψογη συνεργασία και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Δεν είναι ώρα απολογισμού αλλά ώρα ευθύνης για όλους. Εύχομαι από καρδιάς μόνο επιτυχίες και επίτευξη των στόχων του συλλόγου “.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

National League 1: Συνέχεια στα play off και play out

Η 2η αγωνιστική των play off και η 3η των play out στον Γ’ όμιλο της National League…