Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Παπαγιάννης: “Ποιοτική ομάδα ο ΠΑΟΚ, απαιτείται το απόλυτο της συγκέντρωσης”

Παπαγιάννης: “Ποιοτική ομάδα ο ΠΑΟΚ, απαιτείται το απόλυτο της συγκέντρωσης”

Giorgos Papagiannis

Στο προσωπικό του blog για την αναμέτρηση στη Θεσσαλονίκη με τον ΠΑΟΚ έγραψε ο Γιώργος Παπαγιάννης. Ο σέντερ του Παναθηναϊκού στάθηκε στην ποιότητα του “δικεφάλου” και τόνισε πως χρειάζεται απόλυτη συγκέντρωση.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Καλησπέρα σας

Απέναντι στην Νταρουσάφακα είχαμε καλή εικόνα στο πρώτο ημίχρονο ακολουθώντας το πλάνο μας. Ωστόσο, στο δεύτερο μέρος δεν ήμασταν αναλόγως καλοί με αποτέλεσμα να δώσουμε στον αντίπαλο την ευκαιρία να μπει στο ματς και να διεκδικήσει τη νίκη. Τελικά, τα καταφέραμε και αυτό έχει σημασία.

Είναι δεδομένο πως έχουμε τις δυνατότητες να αποδώσουμε καλύτερα και θεωρώ πως μπορούμε να το καταφέρουμε. Μπροστά μας έχουμε αρκετά δύσκολα και συνάμα σημαντικά παιχνίδια μέχρι το τέλος του 2018. Στόχος μας είναι να κλείσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη χρονιά κοιτώντας το κάθε ματς ξεχωριστά.

Τώρα, αυτό που μας απασχολεί, είναι ο εκτός έδρας αγώνας με τον ΠΑΟΚ. Πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα με ποιοτικούς Έλληνες και ξένους παίκτες. Η πορεία του εντός και εκτός συνόρων, ειδικά στα τελευταία ματς, αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Στην Πυλαία είναι ακόμη πιο δυνατός γι’ αυτό και απαιτείται μεγάλη προσοχή από μέρους μας.

Θέλουμε πάρα πολύ να κερδίσουμε και να διατηρήσουμε το αήττητο στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά για να τα καταφέρουμε απαιτείται να έχουμε το απόλυτο της συγκέντρωσης από την αρχή ως το τέλος του ματς.

Τα ξαναλέμε την επόμενη εβδομάδα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…