Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Παπαγιάννης: “Κοίταξα να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, έγιναν λάθη”

Παπαγιάννης: “Κοίταξα να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, έγιναν λάθη”

Giorgos Papagiannis

Ο Γιώργος Παπαγιάννης πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ Μαδρίτης, βοηθώντας τα μέγιστα τους “πράσινους” όσα λεπτά βρέθηκε στο παρκέ. Μετά το τέλος του αγώνα, ο νεαρός σέντερ κλήθηκε να σχολιάσει την εικόνα του κόντρα στους Μαδριλένους, αλλά κι αυτή των “πράσινων”.

“Εγώ κοίταξα να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Υπήρξαν και λάθη, κυρίως αμυντικά. Θέλω να πω ότι ξεκινήσαμε άσχημα στο πρώτο δεκάλεπτο, επιστρέψαμε όμως στη συνέχεια. Κάναμε κάποια λάθη στη συνέχεια και χάσαμε”, τόνισε αρχικά ο νεαρός σέντερ στη κάμερα της Nova και πρόσθεσε:

“Δεν μπορούμε να πούμε ότι μείναμε από ενέργεια. Δεν μπήκαν κάποια σουτ στην αρχή. Η Ρεάλ είναι μία μεγάλη ομάδα και κάθε λάθος θα το πληρώσεις απέναντί της”.

Για την εμφάνισή του και τη μάχη με τον Αγιόν: “Εγώ κοίταξα να παίξω καλή άμυνα απέναντί του και να χτυπήσω στα πόδια του στην επίθεση. Ήταν μία εμπειρία για μένα, είναι ένας από τους καλύτερους ψηλούς της Ευρώπης”.

Για το παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο: “Είναι σε κακή ψυχολογία, θα προσπαθήσουμε να το εκμεταλλευτούμε αυτό. Ούτε εμείς είμαστε σε καλή ψυχολογία, αλλά στα τελευταία παιχνίδια έχουμε κάποια βελτίωση σε μερικά κομμάτια. Πρέπει να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο”.

“Πρέπει να κάνουμε καλύτερες συνεργασίες για τα σουτ. Πρέπει να κάνουμε καλύτερα σκριν, ως ψηλοί. Ξέρουμε ότι το τρίποντο δεν είναι το πιο δυνατό μας στοιχείο αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα δεν θα συνεχίσουμε”, συμπλήρωσε ο Παπαγιάννης.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…