Κεντρική Basket League Άρης Παπαγεωργίου: “Θέλαμε να τον εντάξουμε στον Άρη πάση θυσία “

Παπαγεωργίου: “Θέλαμε να τον εντάξουμε στον Άρη πάση θυσία “

Για το Final4 του Κυπέλλου μπάσκετ με αμαξίδιο που διοργανώθηκε στο “Nick Galis Hall” μίλησε ο Χάρης Παπαγεωργίου. Ο πρόεδρο του Άρη αναφέρθηκε επίσης και στον Νίκο Γκάλη και στο τι θυμάται από τότε που εντάχθηκε στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Ο πρώην παίκτης του Άρη είπε για την συμπλήρωση 39 ετών από το ντεμπούτο του Νίκου Γκάλη: Πως πέρασαν τόσα χρόνια, σαν να πέρασε μια ημέρα! Ο ίδιος μου είπε ότι σαν σήμερα έκανε ντεμπούτο και θυμόταν λεπτομέρειες. Ήταν συγκινητικό”.

Για το τι θυμάται από τότε: Θέλαμε να τον εντάξουμε στον Άρη πάση θυσία και με την παρέμβαση και την οικονομική ενίσχυση των παραγόντων του Άρη έγινε δυνατό. Θυμάμαι με τι ανυπομονησία και οι συμπαίκτες και ο κόσμος περιμέναμε την πρώτη του εμφάνιση, να δούμε τον Νίκο Γκάλη, τον υπεραθλητή από την Αμερική”.

Για το αν του έβαζε δύσκολα ο Γκάλης: “Εγώ ήμουν μαζί του στη βασική πεντάδα, δεν ξέρω οι άλλοι πόσο υπέφεραν από τον Νίκο. Ενίσχυσε σίγουρα το αγωνιστικό μας φρόνημα και μας ανέβασε αγωνιστικά”.

Για το Final 4 Κυπέλλου μπάσκετ με αμαξίδιο: “Με το Νίκο συζητούσαμε πόσα αποθέματα ψυχής έχουν αυτά τα παιδιά, γιατί πρέπει να ξεπεράσουν τις δυσκολίες τους. Είναι αξιέπαινη η προσπάθειά τους. Οργανωτικά έχουμε πάει εξαιρετικά, έχουμε αποσπάσει τα συγχαρητήρια όλων. Είναι μια πλήρης διοργάνωση, όχι μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και στις παράλληλες εκδηλώσεις που κάναμε, όπως η αιμοδοσία που κάναμε ως ΚΑΕ το πρωί”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Αφαιρέθηκαν από την FIBA τα δύο από τα τρία ban που διευθέτησε η ΚΑΕ Άρης

H FIBA αφαίρεσε ήδη δύο από τα τρία ban που διευθέτησε η ΚΑΕ και πρόκειται να αφαιρεθεί κα…