Κεντρική Basket League Άρης Παπαγεωργίου: “Θέλαμε να τον εντάξουμε στον Άρη πάση θυσία “

Παπαγεωργίου: “Θέλαμε να τον εντάξουμε στον Άρη πάση θυσία “

papageorgiou xaris 5

Για το Final4 του Κυπέλλου μπάσκετ με αμαξίδιο που διοργανώθηκε στο “Nick Galis Hall” μίλησε ο Χάρης Παπαγεωργίου. Ο πρόεδρο του Άρη αναφέρθηκε επίσης και στον Νίκο Γκάλη και στο τι θυμάται από τότε που εντάχθηκε στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Ο πρώην παίκτης του Άρη είπε για την συμπλήρωση 39 ετών από το ντεμπούτο του Νίκου Γκάλη: Πως πέρασαν τόσα χρόνια, σαν να πέρασε μια ημέρα! Ο ίδιος μου είπε ότι σαν σήμερα έκανε ντεμπούτο και θυμόταν λεπτομέρειες. Ήταν συγκινητικό”.

Για το τι θυμάται από τότε: Θέλαμε να τον εντάξουμε στον Άρη πάση θυσία και με την παρέμβαση και την οικονομική ενίσχυση των παραγόντων του Άρη έγινε δυνατό. Θυμάμαι με τι ανυπομονησία και οι συμπαίκτες και ο κόσμος περιμέναμε την πρώτη του εμφάνιση, να δούμε τον Νίκο Γκάλη, τον υπεραθλητή από την Αμερική”.

Για το αν του έβαζε δύσκολα ο Γκάλης: “Εγώ ήμουν μαζί του στη βασική πεντάδα, δεν ξέρω οι άλλοι πόσο υπέφεραν από τον Νίκο. Ενίσχυσε σίγουρα το αγωνιστικό μας φρόνημα και μας ανέβασε αγωνιστικά”.

Για το Final 4 Κυπέλλου μπάσκετ με αμαξίδιο: “Με το Νίκο συζητούσαμε πόσα αποθέματα ψυχής έχουν αυτά τα παιδιά, γιατί πρέπει να ξεπεράσουν τις δυσκολίες τους. Είναι αξιέπαινη η προσπάθειά τους. Οργανωτικά έχουμε πάει εξαιρετικά, έχουμε αποσπάσει τα συγχαρητήρια όλων. Είναι μια πλήρης διοργάνωση, όχι μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και στις παράλληλες εκδηλώσεις που κάναμε, όπως η αιμοδοσία που κάναμε ως ΚΑΕ το πρωί”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…