Κεντρική NBA Οι “αστέρες” των Γουόριορς έκαναν ξανά το “θαύμα” τους! (vids)
NBA

Οι “αστέρες” των Γουόριορς έκαναν ξανά το “θαύμα” τους! (vids)

curry durant thompson

Η παράδοση που θέλει τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς να “αρπάζουν” τη νίκη κάθε φορά που τα 3 “πυρηνικά” όπλα τους σκοράρουν με το τσουβάλι επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη φορά. Η προσπάθεια των πρωταθλητών, βέβαια, ήταν πολύ πιο δύσκολη από το συνηθισμένο, καθώς χρειάστηκαν ένα εκτεταμένο σερί στο φινάλε, προκειμένου να επικρατήσουν των Κινγκς με 130-125!

Ειδικότερα, οι “dubs” έτρεξαν σερί 17-2 στα τελευταία 3 λεπτά κι ανέτρεψαν το -10 εις βάρος τους (113-123), εξασφαλίζοντας τη νίκη στα τελευταία δευτερόλεπτα. Ο Κλέι Τόμπσον ευστόχησε σε τρίποντο με 38.5” για το τέλος, κάνοντας το σκορ 126-125 ενώ ο Στεφ Κάρι είχε 4/4 βολές στο υπόλοιπο του ματς, με τους Φοξ και Χιλντ να αστοχούν στο ενδιάμεσο και να μην ολοκληρώνουν την εξαιρετική προσπάθειά τους καθ”όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Το τρίποντο του Τόμπσον

Ο Κάρι ήταν ο πρώτος σκόρερ με 35 πόντους (6/9 δίποντα, 5/14 τρίποντα, 8/8 βολές), 7 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 3 κλεψίματα, ο Κέβιν Ντουράντ πέτυχε 33 πόντους με 11/12 βολές ενώ ο Τόμπσον σταμάτησε στους 27, έχοντας 4/12 “βόμβες”. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το συνολικό ρεκόρ των Γουόριορς όταν οι 3 σταρ ξεπερνούν τους 20 πόντους έκαστος ανέρχεται στο 33-3 συνολικά, καθώς και στο 4-1 τη φετινή σεζόν, σύμφωνα με το ESPN!

Τα highlights των Κάρι, Ντουράντ και Τόμπσον

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…