Κεντρική Elite League Οι απουσίες, ο τελικός με το Πευκοχώρι και η συσπείρωση

Οι απουσίες, ο τελικός με το Πευκοχώρι και η συσπείρωση

Ο Γιάννης Τζήμας και οι παίκτες του ολοκλήρωσαν τη σεζόν με ήττα στην Καστοριά, αλλά πάλεψαν όσο μπορούσαν για να μην έρθει αυτή η ήττα.

Η ξεκούραση λόγω ανάπαυλας για τις γιορτές είναι αναγκαία και όλη η ομάδα είχε ρεπό για να βρεθεί κοντά στα αγαπημένα της πρόσωπα.

Το θετικό για τον Γιάννη Τζήμα είναι πως θα υπάρχει χρόνος και για τους όποιους τραυματισμούς, αφού η Καρδίτσα ήταν από τις ομάδες που ταλαιπωρήθηκε μέσα στη χρονιά από πολλές απουσίες.

Και επειδή το rotation είναι συγκεκριμένο, ο Γιάννης Τζήμας περιμένει να έχει πάνω από όλα λευκό απουσιολόγιο. “Μας έχουν  ταλαιπωρήσει πολύ οι τραυματισμοί και δεν είναι εύκολο να καλυφτούν τα κενά¨, έχει τονίσει πολλές φορές ο πολύπειρος τεχνικός. Ο λόγος, βέβαια, για τους τραυματισμούς του Σαριμπαλίδη και του Μαγκουνή στην αναμέτρηση με την Καστοριά, που ανάγκασε τον Θεσσαλό τεχνικό να αναζητήσει λύσεις από τον πάγκο.

Παράλληλα, υπάρχουν παράπονα και για τη διαιτησία, ενώ ο αγώνας με το Πευκοχώρι χαρακτηρίζεται τελικός. «Για ματς ο επόμενος αγώνας είναι με το Πευκοχώρι, αφού είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι».

Δεν αποκλείεται να δοθεί κάποιο φιλικό, για να μη μείνει η ομάδα ανενεργή μέχρι να την επανεκκίνηση στις 5 του Γενάρη. Πιο συγκεκριμένα, η Καρδίτσα θα παίξει το Σάββατο με την Εθνική Εφήβων.

Τέλος, θα πρέπει να σημειωθεί πως υπάρχει κινητοποίηση στο διοικητικό και οικονομικό για τη συσπείρωση γύρω από την ομάδα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Στέλιος Παρθενάκης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 68-65

«Ζωντανός» στην παράταση παρέμεινε ο Παναθηναϊκός. Στην παράταση κρίθηκε ο δεύτερος τελικό…