Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος Ο “ωραίος” Μπέρι…

Ο “ωραίος” Μπέρι…

berry

O Ντέβιον Mπέρι έκανε εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στον Κολοσσό βοηθώντας πολύ τον Πανιώνιο να φτάσει σε μια σημαντική νίκη. Για τις επιδόσεις του ο ΕΣΑΚΕ αναφέρει:

“Στη δεκαετία του ‘90 ο Ουόλτερ Μπέρι κυριάρχησε στο ελληνικό Πρωτάθλημα με τις φανέλες του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ, του Ηρακλή, του Άρη και παίζοντας για λίγο στον Μακεδονικό. Στο σύγχρονο ελληνικό μπάσκετ ένας άλλος Μπέρι, ο Ντέβιον, οδηγεί τον Πανιώνιο με εμφανίσεις που είναι, το λιγότερο, εντυπωσιακές.

Ο 27χρονος γκαρντ κόντρα στην ομάδα που τον έφερε για πρώτη φορά στην Ελλάδα προ διετίας, σημείωσε την κορυφαία επίδοση του με 26 πόντους, πέντε περισσότερους από την προηγούμενη κόντρα στο Ρέθυμνο Cretan Kings (21).

O Μπέρι σημείωσε ατομικό ρεκόρ και με τους 26 βαθμούς που είχε στο σύστημα αξιολόγησης του Πρωταθλήματος, έχοντας δύο περισσότερους από το παιχνίδι του Πανιωνίου στο Λαύριο. Παράλληλα επέκτεινε το σερί του σε αγώνες με διψήφιο αριθμό πόντων, φτάνοντας τους 10 -οχτώ φέτος και δύο με τον Κολοσσό H Hotels στη σεζόν 2016-17.

*Σημαντική ήταν η συμβολή του Γιώργου Καμπερίδη που σημείωσε 12 πόντους κι αυτό είναι ατομικό ρεκόρ αφού το προηγούμενο ήταν εκείνο των πέντε πόντων.

*Με τα τέσσερα αμυντικά ριμπάουντ που μάζεψε κόντρα στον Κολοσσό H Hotels, ο Τζόι Ντόρσεϊ έφτασε τα 100 στην Betshop Basket League.

*Ο Νταρνέλ Χάρις ισοφάρισε την καλύτερη επίδοση του με 15 πόντους, όσους είχε επίσης εντός έδρας κόντρα στον Άρη και τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Από την άλλη πλευρά για τον Κολοσσό H Hotels…

*Με το 281ο παιχνίδι του στην κατηγορία, ο Δημήτρης Μαυροειδής ξεπέρασε τον Βασίλη Κικίλια κι έφτασε στην 53η θέση αυτής της λίστας τον Περικλή Δορκοφίκη.

Ο διεθνής σέντερ ισοφάρισε την κορυφαία φετινή επίδοση του με 22 πόντους, όσους είχε και στο ματς της 3ης αγωνιστικής απέναντι στην Κύμη.

*Με τους πέντε πόντους που σημείωσε στο παιχνίδι της Νέας Σμύρνης, ο Γιάννης Γεωργαλλής ξεπέρασε τους 1.400 στην κατηγορία.

*Ο Στέρλινγκ Γκιμπς έφτασε στους 20 πόντους, τους περισσότερους των πέντε αγώνων του με τον Κολοσσό H Hotels, αφού είχε από 12 κόντρα στην Κύμη και τον Ήφαιστο.

*Ο Κολοσσός H Hotels έγινε η πρώτη ομάδα που έμεινε για δεύτερο αγώνα χωρίς τάπα αφού το ίδιο είχε συμβεί και κόντρα στον Άρη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Τέλος η σεζόν για τον Βεργίνη

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Δημήτρης Βεργίνης. Πολύ άτυχος στάθηκε ο αρχηγός τ…