Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Ο Ολυμπιακός “πήγε” θέατρο (vid)

Ο Ολυμπιακός “πήγε” θέατρο (vid)

KAE Ολυμπιακός συνεχίζει την κοινωνική δράση του και στο πλαίσιο αυτής φρόντισαν να πάνε παιδιά από την εταιρεία προστασίας σπαστικών ‘Πόρτα Ανοιχτή’, παρέα με τους αθλητές του ΟΝΕ ΤΕΑΜ από το ΚΕΠΕΑ Ορίζοντες, να παρακολουθήσουν την θεατρική παράσταση «Ιστορίες του παππού Αριστοφάνη»!

Αναλυτικά:

“Η ΚΑΕ Ολυμπιακός και η bwin συνεχίζουν την κοινή κοινωνική τους δράση…

Το πρωί της Τρίτης (18/12) φρόντισαν ώστε τα παιδιά από την εταιρεία προστασίας σπαστικών ‘Πόρτα Ανοιχτή’, παρέα με τους αθλητές του ΟΝΕ ΤΕΑΜ από το ΚΕΠΕΑ Ορίζοντες, να παρακολουθήσουν την θεατρική παράσταση «Ιστορίες του παππού Αριστοφάνη»!

Μικροί, αλλά και μεγάλοι ενθουσιάστηκαν από το έργο -που φυσικά είχε και διδακτικό χαρακτήρα-, ενώ τα χαμόγελα ήταν διάχυτα όταν οι ηθοποιοί κατέβηκαν από την σκηνή και φωτογραφήθηκαν μαζί τους!

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μαζί με την ΚΑΕ Ολυμπιακός μπορέσαμε να δώσουμε την ευκαιρία σε δύο ιδρύματα, την εταιρεία προστασίας σπαστικών ‘πόρτα ανοιχτή’ και το ΚΕΠΕΑ Ορίζοντες, να παρακολουθήσουν μια παράσταση με πολύ ωραία μηνύματα και αξίες για μικρούς και μεγάλους», δήλωσε η διευθύντρια εταιρικής επικοινωνίας bwin Ελλάδος, Ιωάννα Μπερίου και συνέχισε: «Ο πυλώνας ‘κοινωνία και παιδί’ της bwin είναι στρατηγικός. Φροντίζουμε πάντα να κάνουμε δράσεις καινοτόμες με κεντρικό άξονα το παιδί. Εύχομαι καλά Χριστούγεννα σε όλους, με πολλά καινούργια πράγματα και νέες δράσεις bwin και παιδί μαζί»”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Αυτόν εξετάζει ο Μπαρτζώκας

Λείπει ένα κομμάτι από το παζλ, που φτιάχνει εδώ και καιρό ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Κι αν στι…