Κεντρική NBA Ο Ντόντσιτς μοίρασε ασίστ και τρελάθηκε από χαρά! (vid)
NBA

Ο Ντόντσιτς μοίρασε ασίστ και τρελάθηκε από χαρά! (vid)

luca doncic mavericks

Οι Ντάλας Μάβερικς νίκησαν με τεράστια άνεση τους Ορλάντο Μάτζικ (101-76), έχοντας σταθερό προβάδισμα από την αρχή του ματς. Οι Τεξανοί βρίσκονται σε τρομερή κατάσταση, με ρεκόρ της τάξεως του 11-3 εντός των τελευταίων 30 ημερών, με τον Λούκα Ντόντσιτς να ξεπροβάλλει ως υποψήφιος all-star από τα 19 του χρόνια και με τον πάγκο τους να είναι ο πιο αποδοτικός της λίγκας αυτή τη στιγμή!

Με ρεκόρ 14-11, οι Μαβς διατηρούν μια θέση στην πρώτη 8άδα της Δύσης, με όλα αυτά τα γεγονότα να προκαλούν ιδιαίτερη χαρά κι αγαλλίαση στον Ντόντσιτς. Τόσο πολύ, που άρχισε να χοροπηδά από τη χαρά του την ώρα του αγώνα!

Συγκεκριμένα, ο Ντόντσιτς έπαιξε ένα άψογο πικ-εν-ρολ στην κορυφή με τον ΝτιΆντρε Τζόρνταν και τον τροφοδότησε ιδανικά για ένα θεαματικό γκολ-φάουλ. Φάνηκε, όμως, ότι το αποτέλεσμα της φάσης άρεσε πάρα πολύ στον Σλοβένο “μάγο”, ο οποίος πανηγύρισε σαν μικρό παιδί!

Υπενθυμίζεται, βέβαια, ότι ο Ντόντσιτς “έσπασε” τα στεφάνια χθες (2/11 σουτ, 7 πόντοι, 11 ριμπάουντ, 9 ασίστ) αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε από το να βγάλει τον πιτσιρικά από μέσα του στην εν λόγω φάση!

Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο

https://twitter.com/ESPNNBA/status/1072334975142379522

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…