Κεντρική NBA Ο Νοβίτσκι επέστρεψε και μπήκε στα βιβλία των ρεκόρ! (vid)
NBA

Ο Νοβίτσκι επέστρεψε και μπήκε στα βιβλία των ρεκόρ! (vid)

nowitzki

Ο Ντιρκ Νοβίτσκι επέστρεψε στα παρκέ του NBA, με τον τραυματισμό στον αστράγαλο να του στερεί τη συμμετοχή στα πρώτα 26 φετινά ματς των Ντάλας Μάβερικς. Ο Γερμανός θρύλος έκανε το φετινό του ντεμπούτο στο παιχνίδι εναντίον των Φοίνιξ Σανς, ξεκινώντας τη φετινή του “καμπάνια”, η οποία ενδέχεται να είναι η τελευταία του στα παρκέ του NBA.

Ο εμβληματικός ηγέτης των Μάβερικς, μάλιστα είχε κι όρεξη για πλάκα στην προθέρμανση, δείγμα του πολύ “ζεστού” χαρακτήρα του, κάνοντας ένα υποτιθέμενο “πόστερ” κάρφωμα μπροστά στον συμπαίκτη του, Χάρισον Μπαρνς! Πρόκειται για ακόμη μια προσπάθεια αυτοσαρκασμού του Ντιρκ, ο οποίος μετατρέπει σε αστείο την παντελή έλλειψη αθλητικών προσόντων στα 40 του χρόνια!

Στο παιχνίδι εναντίον των Σανς, το οποίο συνοδεύτηκε από αναπάντεχη ήττα με 99-89, ο Νοβίτσκι ήρθε από τον πάγκο κι έμεινε στο ματς μονάχα για 6 λεπτά. Το μοναδικό καλάθι που σημείωσε, όμως, ήταν ένα χαρακτηριστικό trademark των ικανοτήτων του, σκοράροντας με ταμπλό από μέση απόσταση, αξιοποιώντας το ύψος και το τρομερό του footwork.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η φετινή είναι η 21η σεζόν του Νοβίτσκι στα παρκέ του NBA και με τη χθεσινή συμμετοχή του έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία  με τόσες πολλές σεζόν στην ίδια ομάδα!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…