Κεντρική NBA Νίκησαν (ξανά!) οι Σανς, τρομερή “μάχη” των νέων σταρ (vids)
NBA

Νίκησαν (ξανά!) οι Σανς, τρομερή “μάχη” των νέων σταρ (vids)

booker ayton

Μπορεί οι Φοίνιξ Σανς να είναι η ομάδα με το χειρότερο ρόστερ, το χειρότερο ρεκόρ και τη χειρότερη (μακράν) διοίκηση του NBA αλλά αυτό δεν τους εμποδίζει από το να “γεύονται” την αίσθηση της νίκης μια στο τόσο. Η ομάδα της Αριζόνα, λοιπόν, πέτυχε 2η σερί νίκη για πρώτη φορά φέτος, νικώντας τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς με 107-99 και… βελτιώνοντας το ρεκόρ τους στο 6-24!

Το στοιχείο, βέβαια, που δεν αμφισβητείται είναι η ποιότητα και το ταλέντο του Ντέβιν Μπούκερ αλλά και του ΝτιΆντρε Έιτον. Ο 22χρονος σταρ σταμάτησε στους 28 πόντους με 10/16 σουτ ενώ κατέβασε 7 ριμπάουντ και μοίρασε 7 ασίστ σε 36 λεπτά, παίζοντας άψογο πικ-εν-ρολ και σουτάροντας ευθαρσώς μπροστά στο πρόσωπο των αντιπάλων. Από την άλλη, ο Έιτον σκόραρε 18 πόντους και κατέβασε 11 ριμπάουντ με 7/11 σουτ, συνθέτοντας ένα εξαιρετικό δίδυμο με τον Μπούκερ.

Από την άλλη, ο Καρλ-Άντονι Τάουνς πάλεψε με 28 πόντους, 12 ριμπάουντ και 4 ασίστ, έχοντας απελευθερωθεί πλήρως από τα δεσμά της συνύπαρξης με τον Τζίμι Μπάτλερ και σαρώνοντας στην περιοχή που ξέρει καλά, δηλαδή κάτω από το καλάθι.

Τα highlights του Μπούκερ

https://www.youtube.com/watch?v=N4eziFr4jUM

Τα highlights του Έιτον

https://www.youtube.com/watch?v=eoWTGmK6jKs

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…