Κεντρική Β' Εθνική Μυριούνης: “Ήμουν σε “κακή” μέρα, 100% δικιά μου η ευθύνη” (pic)

Μυριούνης: “Ήμουν σε “κακή” μέρα, 100% δικιά μου η ευθύνη” (pic)

xristos myriounis

Ο Γλαύκος για τρίτη φορά φέτος έχασε παιχνίδι εντός έδρας στην παράταση, καθώς ηττήθηκε από τον Πανελευσινιακό με 93-87. Ο προπονητής της ομάδας της Πάτρας, Χρήστος Μυριούνης, ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα και τόνισε ότι ο ίδιος ήταν σε “κακή” μέρα, ενώ σημείωσε ότι είναι υπερήφανος για τους παίκτες του.

Αναλυτικά:

“Για άλλη μια φορά χθες παράταση σε παιχνίδι εντός έδρας η 3η για φέτος και όμως πάλι δεν καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη…Φτάσαμε τόσο κοντά και στο τέλος η προσπάθεια μας δεν δικαιώθηκε. Τα παιδιά για άλλη μια φορά ήταν συγκινητικά και είμαι περήφανος για αυτούς όμως και οι προπονητές έχουν “κακές” μέρες και χτες εγώ ήμουν σε “κακή” μέρα και δεν βοήθησα τα παιδιά όπως έπρεπε και όπως έχω κάνει στα περισσότερα ματς έως τώρα και για αυτό δεν θα κρυφτώ ούτε θα ψάξω για άλλες δικαιολογίες και θα αναλάβω 100% την ευθύνη για αυτήν την κακή ήττα…

Η βαθμολογική μας συγκομιδή μας αδικεί γτ έχουμε κάνει μεγάλη κατάθεση ψυχής σε όλα σχεδόν τα παιχνίδια έως τώρα…

Συνεχίζουμε όμως όλοι ενωμένοι και είμαι σίγουρος ότι στο τέλος θα δικαιωθούμε και θα κάνουμε τον κόσμο της ομάδας μας που μας στηρίζει έως τώρα σε κάθε ματς υπερήφανο!!!

Τέλος συγχαρητήρια στον προπονητή και τα παιδιά της Ελευσίνας για τη νίκη τους……”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Πρωτέας Βούλας: Σοβαρός τραυματισμός για Ξύδα (pic)

Ο Ξύδας τραυματίστηκε στην αναμέτρηση του Πρωτέα Βούλα με τα Φανάρια Νάξου Άτυχος στάθηκε …