Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Μπλατ: “Δεν χρειάζεται να είσαι ιδιοφυΐα για να καταλάβεις ποιο ήταν το αποτέλεσμα”

Μπλατ: “Δεν χρειάζεται να είσαι ιδιοφυΐα για να καταλάβεις ποιο ήταν το αποτέλεσμα”

davied blatt

Σε δηλώσεις που έκανε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ντέιβιντ Μπλατ, μετά την ήττα από την Ζαλγκίρις Κάουνας, στάθηκε στο κακό δεύτερο ημίχρονο που πραγματοποίησαν οι “ερυθρόλευκοι”, τονίζοντας πως αυτός ήταν ο λόγος της ήττας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού:

“Πώτα απ’όλα, συγχαρητήρια στην Ζαλγκίρις. Η διαφορά στο ματς ήταν η εξαιρετική τους εμφάνιση στο δεύτερο μέρος. Εμείς ήμασταν πολύ καλοί στο πρώτο μέρος, αλλά είκοσι καλά λεπτά δεν θα σου φέρουν τη νίκη σε ένα τέτοιο γήπεδο. Χάσαμε 16 μπάλες στο δεύτερο μέρος και καμία στο πρώτο. Δεν χρειάζεται να είσαι ιδιοφυΐα για να καταλάβεις ποιο ήταν το αποτέλεσμα», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός του Ολυμπιακού, προτού σχολιάσει την παρουσία των Μπράντον Ντέιβις και Αντάνας Καβαλιάουσκας, λέγοντας: «Έπαιξαν καλά, αλλά δεν χάσαμε από αυτό. Χάσαμε από το παιχνίδι των γκαρντ”.

Τέλος, ο Ντέιβιντ Μπλατ σχολίασε το περιστατικό με τον διαιτητή που έπεσε πάνω του, λέγοντας: “Ο διαιτητής έτρεχε πίσω για να δει την μπάλα και έπεσε πάνω μου. Ήμουν στο λάθος μέρος, την λάθος στιγμή. Δεν ήταν και το καλύτερο! Έχω ακόμα κάποια ράμματα στη πλάτη μου, δεν ήταν και το καλύτερο αυτό. Αλλά έτσι είναι η ζωή.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Μακάμπι πράξη 1η

Το πρώτο βήμα στα play off θέλει να κάνει ο Παναθηναϊκός. Ο Παναθηναϊκός και η Μακάμπι ανο…