Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Μπλατ: ”Να βγάλουμε ενέργεια στο παρκέ”

Μπλατ: ”Να βγάλουμε ενέργεια στο παρκέ”

blatt davied

Την ανάγκη να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο η ομάδα του για να επικρατήσει επί της Γκραν Κανάρια, σχολίασε ο Ντέιβιντ Μπλατ ενώ συνέδεσε μια φράση του Άλμπερτ Αϊνστάιν με την σοβαρότητα που πρέπει να επιδείξει ο Ολυμπιακός στο επερχόμενο παιχνίδι.

Αναλυτικά:”Δεύτερο παιχνίδι σε αυτή την διαβολοβδομάδα, πάντα έχει μία ξεχωριστή δυναμική και για τις δύο ομάδες. Ελπίζουμε να βγάλουμε στο παρκέ την ίδια ενέργεια που είχαμε και στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα. Ελπίζουμε να έχουμε την βοήθεια των φιλάθλων μας. Η Γκραν Κανάρια είναι μία καλή ομάδα, έχει κερδίσει ήδη πέντε ματς. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το παιχνίδι μας και να αγωνιστούμε σε υψηλό επίπεδο”.

Για τις ενοχλήσεις του Γιώργου Πρίντεζη είπε:Είχε έναν μυικό σπασμό. Δεν ξέραμε αν μπορούσε να αγωνιστεί αλλά ήταν θετικό ότι γύρισε και έδωσε την εμπειρία του στις κρίσιμες φάσεις του αγώνα. Θα είναι έτοιμος γιa αύριο”.

Για την Γκραν Κανάρια:Έχουν κερδίσει πέντε παιχνίδια στην Euroleague, που είναι μία δύσκολη διοργάνωση. Αυτό αρκεί και αυτό το γνωρίζουν καλά οι παίκτες μου. Αυτό μου θυμίζει ένα μότο του Άλμπερτ Αϊνστάιν, που είχε πει το εξής: Υπάρχουν δύο πράγματα στον κόσμο που δεν έχουν όρια. Το ένα είναι το σύμπαν και το άλλο η ηλιθιότητα. Για το πρώτο, δεν είναι σίγουρος”, συνέχισε με σκωπτικό ύφος: ”O Αϊνστάιν ήταν Έλληνας, όπως και όλοι οι σπουδαίοι άνδρες!”

Για τους φίλους του Ολυμπιακού δήλωσε:Ελπίζω να έρθουν και να μας υποστηρίξουν, όπως έκαναν και με την Εφές. Ήταν ο βασικός λόγος που κερδίσαμε και ευχόμαστε να τους δούμε και αύριο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Κώνστας
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Πετρούσεφ: «Είμαι πολύ χαρούμενος στον Ολυμπιακό»

Στους προσωπικούς του στόχους αναφέρθηκε ο Φίλιπ  Πετρούσεφ. Σε συνέντευξη που παραχώρησε …