Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Μπαρτζώκας: “Με Σφαιρόπουλο παίζει καλύτερα η Μακάμπι”

Μπαρτζώκας: “Με Σφαιρόπουλο παίζει καλύτερα η Μακάμπι”

mpartz

Ελληνική μονομαχία στην Euroleague, με την Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλου να υποδέχεται την Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα και τον προπονητή της ρώσικης ομάδας να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον άλλοτε διάδοχο του, στον ”ερυθρόλευκο” πάγκο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

”Θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα σε σχέση με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια μας σε μια τέτοια ατμόσφαιρα για να πάρουμε τη νίκη” και πρόσθεσε για τον κόουτς Σφαιρόπουλο:”“Αυτή τη στιγμή η Μακάμπι παίζει πολύ καλύτερα. Άλλαξαν λίγο τον τρόπο παιχνιδιού τους. Δεν πηγαίνουν σε τόσο γρήγορο ρυθμό, προσπαθούν λίγο να ελέγξουν το παιχνίδι και να “στήσουν” την επίθεσή τους. Είναι ένα παιχνίδι, σαράντα λεπτά και πρέπει να ακολουθήσουμε το δικό μας πλάνο”.

Από την μεριά των παιχτών, ο  Τσαρλς Τζένκινς δήλωσε:”Ένα ακόμη δυνατό παιχνίδι για την Ευρωλίγκα. Δύο ομάδες που βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία και παλεύουν να μείνουν στην κούρσα για τα πλέι οφ. Η Μακάμπι έχει πολύ ταλέντο. Πάντα είχαν παίκτες που μπορούν να σκοράρουν και το ίδιο ισχύει και φέτος, καθώς διαθέτουν παίκτες όπως ο Σκότι Ουίλμπεκιν, ο Ταρίκ Μπλακ, ο Τζόνι Ο’ Μπράιαντ. Επιπλέον, πάντα είναι δύσκολο να παίζεις σε τέτοια ατμόσφαιρα. Είναι όμως και μια ευκαιρί να κάνουμε κάποια βήματα μπροστά και να προσπαθήσουμε να πάρουμε νίκες στην Ευρωλίγκα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Κώνστας
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 77-69 (vid)

Η Μπαρτσελόνα το 1-1, ο Ολυμπιακός το πάνω χέρι. Ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό. Ο Ολ…