Κεντρική Elite League Μέχρι τα Χριστούγεννα κρίνονται πολλά!

Μέχρι τα Χριστούγεννα κρίνονται πολλά!

Εχουμε φτάσει αισίως στην 8η αγωνιστική της Α2 και αρχίζουν να δημιουργούνται οι λεγόμενες ζώνες της βαθμολογίας για άνοδο, μέση και παραμονή.

Είναι δεδομένο πως ήδη οι ομάδες που θα παλέψουν για την Basket League είναι ξεκάθαρα ο Ηρακλής και ο Ιωνικός Νικαίας, αφού η πληρότητά τους και η δυναμική που έχουν σα σύλλογοι είναι δεδομένα που δεν έχουν οι ομάδες από το 3 και κάτω.

Εκεί όμως που θα γίνει το μεγάλο πανηγύρι είναι από το 2 ωσ το 5, όπως δείχνει και τωρινή κατάσταση της βαθμολογίας.

Ολες οι ομάδες βρίσκονται σε θέση να διεκδικήσουν την έισοδό τους στα πλέι οφ και φυσικά θα παίξει ρόλο τι θα κάνουν στα μεταξύ τους παιχνίδια. Μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχουμε βασικές ενδείξεις για το ποιες ομάδες θα μπουν δυναμικά στη μάχη για τα πλέι οφ.

Φυσικά, οι ομάδες της επαρχίας έχουν δυναμική παρουσία στη διεκδίκηση της πρώτης πεντάδας και σταδιακά κάποιες δηλώνουν πιο έντονα το παρών με τα αποτελέσματά τους.

Δεν απέχουν όμως πολύ και τα πλέι άουτ από αυτές με την ισχύουσα λογική!

Από εκεί και πέρα, μόνο ο Εθνικός δείχνει βασικό φαβορί για υποβιβασμό, αλλά θα κάνει τις ζημιές του…Όμως, οι αγωνιστικές που μεσολαβούν μέχρι τη διακοπή για την αλλαγή του έτους, θα είναι καθοριστικές, για να έχουμε ξεκάθαρη εικόνα σε αυτές τις τρεις ζώνες στον βαθμολογικό πίνακα της Α2.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Στέλιος Παρθενάκης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Κλειδώνει η όγδοη θέση στα play off της Ευρωλίγκα

Μπασκόνια και Βίρτους για το τελευταίο εισιτήριο στους “8” της Ευρωλίγκα. Η Μπ…