Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Με Γκος κόντρα στον Πανιώνιο

Με Γκος κόντρα στον Πανιώνιο

goss 1

Στην Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο θα αναμετρηθεί (23/12, 17:00) ο ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Basket League. Η ομάδα της Θεσσαλονίκη θα έχει στην διάθεση της για το παιχνίδι με τους “κυανέρυθρους” τον Φιλ Γκος, που αν και δεν προπονήθηκε θα ταξιδέψει κανονικά με την αποστολή στην Αθήνα.

Με βίντεο ανάλυση του αντιπάλου και προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με την ΚΑΕ να αναφέρει:

O Phil Goss έμεινε και σήμερα εκτός προπόνησης, αλλά θα ακολουθήσει την αποστολή του ΠΑΟΚ στην Αθήνα. Εκτός από τον Αμερικανό γκαρντ, στη διάθεση του Ηλία Παπαθεοδώρου θα είναι και οι καλαθοσφαιριστές: Jamal Jones, Yanick Moreira, Λίνος Χρυσικόπουλος, Σταύρος Σχίζας, Αντώνης Κόνιαρης, Γιάννης Αθηναίου, Milenko Tepic, Θοδωρής Ζάρας, William Hatcher, Darrius Garrett, Απόλλων Τσόχλας και Phil Goss.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, αναφερόμενος στον αυριανό αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο τόνισε: “Ο Πανιώνιος είναι μία ομάδα που δείχνει πολύ καλύτερη εικόνα στα τελευταία παιχνίδια, κερδίζει σχετικά εύκολα στο γήπεδό του και ήταν πολύ ανταγωνιστικός στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι με το Περιστέρι. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που βρίσκεται σε καλή κατάσταση, έχει καλούς ξένους παίκτες και με την βοήθεια του Νώντα Παπαντωνίου τον τελευταίο μήνα έχει αλλάξει ποιοτικά επίπεδο.

Είναι ένα παιχνίδι δύσκολο για μας. Πρέπει οπωσδήποτε να παίξουμε πολύ καλύτερα στην άμυνα για να καταφέρουμε να κερδίσουμε έναν αγώνα εκτός έδρας και να καταφέρουμε να κλείσουμε την περίοδο αυτή, πριν από τις γιορτές με νικηφόρο αποτέλεσμα

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …