Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Mε επιτυχία το χειρουργείο του Γκος

Mε επιτυχία το χειρουργείο του Γκος

goss paok aris

Με απολυτή επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί, το χειρουργείο του καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Φιλ Γκος, προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα που είχε στον αστράγαλο.

Την επέμβαση την ανέλαβε ο γιατρός της ομάδας κ.Ιωσήφ Γαβριηλίδης, ο οποίος προχώρησε με απόλυτη επιτυχία στην αφαίρεση γαγγλιακών κύστεων από την αριστερή ποδοκνημική.

Ο Αμερικανός παίκτης των “ασπρόμαυρων”, αναμένεται να πάρει εξιτήριο εντός της ημέρας, ενώ σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων θα μπει στο τέλος της εβδομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

Σε προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης γαγγλιακών κύστεων υποβλήθηκε σήμερα το πρωί ο Phil Goss. Ο Αμερικανός γκαρντ του ΠΑΟΚ εισήχθη σήμερα το πρωί στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης για την προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση από τον γιατρό του ΠΑΟΚ κ.Ιωσήφ Γαβριηλίδη, ο οποίος και προχώρησε σε επιτυχή αφαίρεση γαγγλιακών κύστεων από την αριστερή ποδοκνημική.

Ο Phil Goss αναμένεται να πάρει εξιτήριο στη διάρκεια της σημερινής ημέρας και να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας προς το τέλος της εβδομάδας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…