Κεντρική NBA Μαριάνοβιτς και Τεόντοσιτς: Τα highlights της σερβικής παροικίας! (vid)
NBA

Μαριάνοβιτς και Τεόντοσιτς: Τα highlights της σερβικής παροικίας! (vid)

teodosic marjanovic

Οι Λος Άντζελες Κλίπερς έγιναν “θήραμα” στα χέρια των Τορόντο Ράπτορς, με τους Καναδούς να τους βγάζουν νοκ-άουτ με 123-99 και να τους επαναφέρουν στη σκληρή πραγματικότητα του NBA. Έπειτα από έναν ονειρεμένο Νοέμβριο, όπου σημείωσαν ρεκόρ 11-3 και κατέπληξαν τους πάντες, οι Κλίπερς  έχουν μονάχα 2 νίκες στα 7 ματς του Δεκέμβρη αλλά η “κομπανία” των Σέρβων δεν εμποδίστηκε από το να σημειώσει υψηλά νούμερα.

Η παραπάνω φράση ταιριάζει κυρίως στον Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, ο οποίος έμεινε στο παρκέ μόνο για 16 λεπτά αλλά κατόρθωσε να φθάσει τους 18 πόντους με 7/9 σουτ και 4/4 βολές! Ο “γίγαντας” του NBA ανέλαβε δράση όταν το ματς είχε κριθεί (garbage time), γεμίζοντας με πρωτοφανή άνεση τη στατιστική του γραμμή και πετυχαίνοντας για 5η φορά φέτος περισσότερους πόντους, συγκριτικά με τα λεπτά συμμετοχής του!

Από την άλλη, ο Τεόντοσιτς ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 9 πόντους και 3 ασίστ σε 19 λεπτά συμμετοχής, πετυχαίνοντας 3/5 τρίποντα. Ο Σέρβος άσος έχει εκφράσει την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ευρώπη αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει από το να είναι αποδοτικός όσο αγωνίζεται, τουλάχιστον στον επιθετικό τομέα.

Τα highlights των Τεόντοσιτς και Μαριάνοβιτς

https://www.youtube.com/watch?v=A3vQdPM9ZYQ

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…