Κεντρική Β' Εθνική Μακεδονικός: Παρελθόν ο Μύθου

Μακεδονικός: Παρελθόν ο Μύθου

dimitris mithou makedonikos

Ο Μακεδονικός ύστερα από οχτώ αγωνιστικές παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής Κατηγορίας. Το μάρμαρο για το κακό ξεκίνημα της ομάδας “πλήρωσε” ο Δημήτρης Μύθου.

Ο Έλληνας τεχνικός υπέβαλε την παραίτηση του μετά τον αγώνα με τη Γέφυρα, αλλά η διοίκηση της ομάδας δεν την έκανε αποδεκτή. Ο Δημήτρης Μύθου, όμως, έθεσε τον εαυτό του εκτός ομάδας και αποχαιρέτησε τους παίκτες στην χθεσινή προπόνηση. Πλέον, η ομάδα του Μακεδονικού είναι σε αναζήτηση προπονητή.

Αναλυτικά:

“Ο Α.Σ.Μακεδονικός ανακοινώνει την αποχώρηση του προπονητή Δημήτρη Μύθου από την ομάδα μετά από τρία χρόνια συνεργασίας.

Ο Δημήτρης Μύθου μετά και τα ανεπιτυχή αποτελέσματα την ομάδας στην Β’ Εθνική, έθεσε την Δευτέρα την παραίτησή του στην διοίκηση του συλλόγου και παρά το ότι δεν έγινε δεκτή ο ίδιος έθεσε τον εαυτό του εκτός ομάδας αποχαιρετώντας του παίχτες στην χθεσινή προπόνηση.

Ο Α.Σ.Μακεδονικός παρά τον άκομψο τρόπο αποχώρησης του κ.Μύθου από την ομάδα, οφείλει να τον ευχαριστήσει για όλα όσα προσέφερε στο σύλλογο μας όλα αυτά τα χρόνια, με αποκορύφωμα την περσινή άνοδο της ομάδα στην Β’ Εθνική κατηγορία, και του εύχεται καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα.

Η διοίκηση του συλλόγου είδη από εχθές βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή των οποίο και θα ανακοινώσει στα επόμενα 24ωρα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δαδάλας: «Το παιχνίδι της χρονιάς αυτό με τον Φίλιππο Βέροιας»

Ο προπονητής της Γέφυρας τόνισε την κρισιμότητα του παιχνιδιού με τον Φίλιππο Βέροιας Παιχ…