Κεντρική Basket League Χολαργός Λυκογιάννης: “Θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει πιο εύκολα”

Λυκογιάννης: “Θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει πιο εύκολα”

likogiannis

Την πεποίθηση του ότι ο Χολαργός θα μπορούσε να νικήσει πιο εύκολα τον Ήφαιστο εάν έμπαιναν κάποια ανοικτά σουτ στο δεύτερο ημίχρονο εξέφρασε ο προπονητής της αθηναϊκής ομάδας, Άρης Λυκογιάννης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη, που έχει πολύ μεγαλύτερη αξία, καθώς την πετύχαμε επί μιας ομάδας που είναι πολύ καλή, διαθέτει καλό προπονητή και βρίσκεται σε καλό μομέντουμ αυτή τη χρονική στιγμή.

Νομίζω πως θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει πιο εύκολα εάν έμπαιναν κάποια ανοικτά σουτ που επιχειρήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε καταπληκτικό παιχνίδι αμυντικά, είχαμε καλή κυκλοφορία , αλλά στην επανάληψη κάποια σουτ δεν βρήκαν στόχο. Στα τελευταία 1.16” ο Ήφαιστος έβαλε δυο μακρινά τρίποντα που δεν ήταν ελεύθερα, αλλά υπό πίεση. Με αποτέλεσμα το παιχνίδι να κριθεί στο τέλος και στην μια επίθεση που είχε ο αντίπαλος.

Ο Μπράζελτον έκανε την προσπάθεια,αλλά ο Αγκμπελέζε έξυπνα απομάκρυνε την μπάλα στην στεφάνι και κερδίσαμε το ματς. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Ήφαιστο και τον Σωτήρη Μανωλόπουλο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Χολαργός

Δειτε επισης

Στη Ρεάλ Μπέτις ο Αγκμπελέσε

Όπως ανακοίνωσε η Ρεάλ Μπέτις ο Ντάνι Αγκμπελέσε, είναι το νέο της μεταγραφικό απόκτημα. Ο…