Κεντρική NBA Λέοναρντ vs Γιόκιτς: Η μονομαχία των σταρ! (vids)
NBA

Λέοναρντ vs Γιόκιτς: Η μονομαχία των σταρ! (vids)

leonard jokic

Σε μια σκληρή “μάχη” με χαμηλά ποσοστά ευστοχίας, οι Ντένβερ Νάγκετς επιβλήθηκαν των Τορόντο Ράπτορς με 95-86, στο μεγαλύτερο ντέρμπι της ημέρας, ανάμεσα σε δύο ομάδες που βρίσκονται στην κορυφή της περιφέρειάς τους αντίστοιχα! Οι γηπεδούχοι είχαν γυρίσει το ματς στην 3η περίοδο με σερί 23-2, το οποίο μετέτρεψε το σκορ από 57-70 σε 78-72 ενώ, οι 15 πόντοι του Τζαμάλ Μάρεϊ στην 4η περίοδο συνέβαλλαν τα μέγιστα στη δημιουργία ενός επιμέρους σερί της τάξεως του 27-14.

Ο παίκτης, βέβαια, που άφησε πιο έντονο το αποτύπωμά του στην αναμέτρηση ήταν ο Νίκολα Γιόκιτς, με 26 πόντους, 9 ριμπάουντ και 4 ασίστ σε 35 λεπτά συμμετοχής. Ο Σέρβος σούπερ-σταρ είχε μια πολύ επιθετική προσέγγιση στον αγώνα, καταφεύγοντας συχνά στο παιχνίδι με πλάτη ενώ έπαιξε και με πρόσωπο σε αρκετές περιπτώσεις, τερματίζοντας με 11/19 σουτ και 4/5 βολές.

Τα highlights του Γιόκιτς

Από την άλλη, ο Καουάι Λέοναρντ σκόραρε 29 πόντους, μάζεψε 14 ριμπάουντ και μοίρασε 4 ασίστ με 12/21 σουτ, ξεκλειδώνοντας σχεδόν όλο το ρεπερτόριο του 1-on-1 παιχνιδιού του αλλά η βοήθεια που είχε από τους συμπαίκτες του ήταν μάλλον πενιχρή.

Τα highlights του Λέοναρντ

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…