Κεντρική Ελλάδα ΟΣΕΚΑ Κυπελλούχος ο Άτλας

Κυπελλούχος ο Άτλας

oseka

Με τον Νίκο Γκάλη να συγκεντρώνει την προσοχή πάνω του, ολοκληρώθηκε σήμερα στη Θεσσαλονίκη, το 20ό φάιναλ φορ Κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ με αμαξίδιο.

Διοργάνωση που φιλοξενήθηκε στο «Nick Galis Hall», στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, με τον «θρύλο» του ελληνικού μπάσκετ να κάνει την απονομή του τροπαίου στην ομάδα του Ατλαντα, η οποία επικράτησε στον τελικό επί του Ηρακλείου, με 51-42.

Σε μια πολύ ιδιαίτερη, μάλιστα, μέρα για τον ίδιο, καθώς σαν σήμερα πριν από 39 χρόνια (2/12/1979), έκανε το ντεμπούτο του στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Αρη, σε αγώνα στο Παλέ Ντε Σπορ, απέναντι στο Ηρακλή.

Ο Γκάλης παρακολούθησε τον τελικό, υπέγραψε δεκάδες αυτόγραφα και δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με όλους όσοι τον προσέγγισαν να έχουν οπτικό υλικό μαζί του.

Πρόσφερε, επίσης, στους αρχηγούς των τεσσάρων φιναλίστ της διοργάνωσης, φανέλα του από την εθνική ομάδα. Βραβεύτηκε ο ίδιος για την προσφορά του στο μπάσκετ και ιδιαίτερα για τη στήριξη που παράσχει αθόρυβα στο μπάσκετ με αμαξίδιο.

Την 3η θέση στο φάιναλ φορ κατέλαβε η ομάδα του ΠΑΣΚΑ, η οποία, στον μικρό τελικό της διοργάνωσης νίκησε τον Αρη με 53-43.
Το 20ό φάιναλ φορ Κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ με αμαξίδιο διοργάνωσε η Ο.Σ.Ε.Κ.Α. (Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο), σε συνεργασία με τον Αρης WBC και τον ΑΣ Αρης.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΟΣΕΚΑ

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (28/3)

Τα φώτα στο Βελιγράδι και τον Ολυμπιακό «Πλούσιο» είναι το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα (…