Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος Κουτσοκέρας: “Περισσότερες νίκες μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου”

Κουτσοκέρας: “Περισσότερες νίκες μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου”

vaggelis koutsokeras

Για την τακτική που πρέπει να ακολουθήσει ο Πανιώνιος στο παιχνίδι με το Περιστέρι μίλησε ο Βαγγέλης Κουτσοκέρας. Επίσης, στάθηκε στην ολοκλήρωση του ρόστερ των “κυανέρυθρων” με την προσθήκη του έκτου ξένου που έγινε, ενώ τόνισε πως στόχος είναι όσες περισσότερες νίκες γίνεται μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Προερχόμαστε από την τρίτη νίκη στο πρωτάθλημα και η ψυχολογία της ομάδας είναι σταθεροποιημένη σε θετικό επίπεδο, όπως και η εκτίμηση των δυνατοτήτων μας που μπορούν να βελτιωθούν περισσότερο και σ’ αυτή την κατεύθυνση, συνεχίζουμε να δουλεύουμε στις προπονήσεις. Με την προσθήκη του έκτου ξένου παίκτη στις θέσεις των ψηλών, μπορούμε να έχουμε σαφή εικόνα για την ομάδα και ο νέος παίκτης να προσαρμοστεί στο σύνολο.
Το Περιστέρι έχει εντυπωσιάσει, μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα και αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη με τις εφτά νίκες που έχει σημειώσει. Είναι ομάδα που δίνει μεγάλη βαρύτητα στην άμυνα της και αποτρέπει τα εύκολα σουτ του αντιπάλου, ενώ στην επίθεση κάνει καταμερισμό χρόνου και έχει ισορροπία προσπαθειών, εντός και εκτός της ρακέτας, διατηρώντας σταθερό ρυθμό.
Ο Χάροου είναι ο κινητήριος μοχλός στην δημιουργία του παιχνιδιού, αλλά έχει αμυντικές αδυναμίες.
Μας ενδιαφέρει η αύξηση διάρκειας της καλής απόδοσης μας και στις δυο πλευρές του γηπέδου και πιστεύω ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί, παίζοντας χωρίς άγχος. Mέχρι το τέλος του πρώτου γύρου, στοχεύουμε σε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Τέλος η σεζόν για τον Βεργίνη

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Δημήτρης Βεργίνης. Πολύ άτυχος στάθηκε ο αρχηγός τ…