Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος Κουτσοκέρας: “Δύσκολο παιχνίδι, η νίκη θα μετρήσει διπλά”

Κουτσοκέρας: “Δύσκολο παιχνίδι, η νίκη θα μετρήσει διπλά”

Τον αγώνα του Πανιωνίου με τον ΠΑΟΚ ανέλυσε ο Βαγγέλης Κουτσοκέρας και στάθηκε στη δυσκολία της αναμέτρησης, ενώ τόνισε πως μια νίκη θα μετρήσει ως “διπλή” για την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Προερχόμαστε από την πειστική εμφάνιση για τις δυνατότητες μας στο παιχνίδι κόντρα στο Περιστέρι, παρά την ήττα που γνωρίσαμε και κρατάμε μόνο τα θετικά στοιχεία που δείξαμε, χωρίς να παραβλέπουμε τα αρνητικά και τις λεπτομέρειες που μας στοίχισαν την νίκη. Επιβάλλεται να είμαστε προσεκτικοί και καλύτεροι από τον εκάστοτε αντίπαλο μας στις λεπτομέρειες του αγώνα για να μην μένει χωρίς θετικό αντίκρυσμα η προσπάθεια που καταβάλλουμε σ’ όλη την διάρκεια του αγώνα.

Υποδεχόμαστε τον ΠΑΟΚ και αναγνωρίζοντας την δυναμικότητα και την πληρότητα του, θα διεκδικήσουμε την νίκη. Στο “θέλω” μας, πρέπει να συνδυαστεί και με το ανάλογο “μπορώ”. Ο ΠΑΟΚ διαθέτει πολύ καλή περιφερειακή γραμμή με τους Γκος, Χάτσερ, Αθηναίου,Τέπιτς και Τζόουνς, ενώ στις θέσεις των ψηλών υπάρχουν οι Χρυσικόπουλος, Μορέιρα και Γκάρετ. Συγκροτούν ομοιογενές σύνολο και έχουν σημαντική παραγωγή στο σκορ. Πρόκειται για δύσκολο παιχνίδι για το οποίο η ήττα δεν σημαίνει “καταστροφή”, αλλά η νίκη θα μετρά ως “διπλή”, λόγω της αξίας του αντιπάλου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Αρχίζουν τα έργα για την ανέγερση του νέου κλειστού

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Πανιώνιο, καθώς η κατασκευή του Νέου Κλειστού της Νέας Σμύρ…