Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος Κουτσοκέρας: “Δεν μας πτοούν οι ήττες”

Κουτσοκέρας: “Δεν μας πτοούν οι ήττες”

vaggelis koutsokeras

Ο Πανιώνιος ήταν ανταγωνιστικός και στο παιχνίδι με το Περιστέρι και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, αλλά και στις δύο περιπτώσεις δεν γλίτωσε την ήττα. Ο Βαγγέλης Κουτσοκέρας δήλωσε πως η ομάδα της Νέας Σμύρνης είναι αξιόμαχη και ανταγωνιστική και ότι δεν την πτοούν οι ήττες.

Αναλυτικά:

“Ο Πανιώνιος ηττήθηκε σε δυο συνεχόμενους αγώνες, παρά την καλή απόδοση που είχε και θα μπορούσε να είχε, τουλάχιστον, ένα θετικό αποτέλεσμα. Οι δυο ήττες δεν μας πτοούν, γιατί η ομάδας αποδεικνύει ότι είναι αξιόμαχη και η συνολική εικόνα της είναι ικανοποιητική.

Υπάρχουν, όμως και λεπτομέρειες που κρίνουν τα παιχνίδια των λεπτών ισορροπιών και αυτό συνέβη με τον Πανιώνιο που ήταν στην πλευρά του ηττημένου. Θα μπορούσε να ήμασταν νικητές, αν είχαμε προσέξει τις λεπτομέρειες.

Αντιμετωπίζουμε την ΑΕΚ, εκτός έδρας και πρόκειται για τον τρίτο συνεχόμενο αγώνα με υψηλό βαθμό δυσκολίας. Η αντίπαλος μας έχει δυο ήττες στο πρωτάθλημα, στην πρώτη αγωνιστική και στην τελευταία, ενώ έχει βρεί σταθερό ρυθμό απόδοσης και στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της.

Η ΑΕΚ θα έχει έξτρα κίνητρο για να επανέλθει στις νίκες, μετά την ήττα με ευρεία διαφορά που γνώρισε από τον Παναθηναϊκό. Διαθέτει πολύ καλούς περιφερειακούς παίκτες, με Αμερικανούς και Έλληνες, οι οποίοι έχουν μεγάλη εκτελεστική δυνατότητα. Αν δεν αγωνισθεί ο Χάντερ, θα είναι μια σημαντική απουσία που αναμένεται να αναπληρωθεί με ευέλικτα και undersize σχήματα. Θα δούμε αν θα έχει την δυνατότητα να αγωνισθεί ο Παπαντωνίου, λόγω του διαστρέμματος που υπέστη στον πρόσφατο αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Η ΑΕΚ αρέσκεται να να τρέχει το γήπεδο με καλό transition και αυτή η τακτική μπορεί να αντιμετωπισθεί απ’ εμάς, με ισορροπημένες επιθέσεις, περιορισμό των λαθών και εξασφάλιση των αμυντικών ριμπάουντ για να μην δίνονται οι ευκαιρίες των δεύτερων επιθέσεων”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Τέλος η σεζόν για τον Βεργίνη

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Δημήτρης Βεργίνης. Πολύ άτυχος στάθηκε ο αρχηγός τ…