Κεντρική Basket League Άρης Καστρίτης: “Έχουμε συνειδητοποιήσει επακριβώς τη σημασία της αναμέτρησης”

Καστρίτης: “Έχουμε συνειδητοποιήσει επακριβώς τη σημασία της αναμέτρησης”

kastritis

Το Λαύριο υποδέχεται ο Άρης με τον Γιάννη Καστρίτη να κάνει δηλώσεις για την αναμέτρηση. Ο προπονητής των “κίτρινων” θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της ομάδας και στα όσα είπε τόνισε πως άπαντες έχουν καταλάβει τη σημασία της νίκης.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Αντιμετωπίζουμε τον Χολαργό, μια ομάδα, η οποία μετά τα δυο τελευταία συνεχόμενα πετυχημένα αποτελέσματα, βρίσκεται στις θέσεις των πλέι οφ, έχοντας τέσσερις νίκες και συνολικά στη χρονιά αποδίδει πολύ καλό μπάσκετ. Είναι μια ομάδα με κύριο χαρακτηριστικό τη συνοχή. Είναι πολύ συμπαγής και στις δυο πλευρές του γηπέδου και χαρακτηρίζεται από μια σταθερότητα, που τους δίνει τη δυνατότητα να διεκδικούν παιχνίδια, ανεξαρτήτως αντιπάλου μέχρι το τέλος των αγώνων.

Σε ό,τι αφορά την ομάδα μας, είναι πολύ ευχάριστο για μένα ότι αυτές τις τέσσερις μέρες που βρίσκομαι στο γήπεδο με τα παιδιά, δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Δείχνουν ότι έχουν συνειδητοποιήσει επακριβώς τη σημασία αυτής της αναμέτρησης. Έχουμε προετοιμαστεί όσο καλύτερα γίνεται και είμαι σίγουρος ότι όλοι μας θα δώσουμε το 100%, ώστε η ομάδα να φτάσει στη νίκη”,

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…