Κεντρική NBA Καρμέλο Άντονι για Λέικερς!
NBA

Καρμέλο Άντονι για Λέικερς!

carmelo anthony

Δεν έχει μέλλον στους Χιούστον Ρόκετς ο Καρμέλο Άντονι. Ο πολύπειρος φόργουορντ υπέγραψε το καλοκαίρι μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας, έναντι 2.4 εκατ. δολαρίων με τις «ρουκέτες», αλλά δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί και σύμφωνα με ΜΜΕ στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, η διοίκηση της ομάδας του ΝΒΑ έχει αποφασίσει να διακόψει τη συνεργασία τους.

Ο Αντονι σκέφτεται το μέλλον του και δεν αποκλείεται να παίξει με τον Λεμπρόν Τζέιμς στους Λέικερς, καθώς ο «βασιλιάς» τον θέλει στο Λος Αντζελες. Βάσει κανονισμών δεν μπορεί να φύγει με ανταλλαγή νωρίτερα από τις 15 Δεκεμβρίου και ο ΛεΜπρόν θέλει να του προσφέρει μια τελευταία ευκαιρία να σώσει την καριέρα του στο ΝΒΑ προσθέτοντας παράλληλα εμπειρία στο νεανικό ρόστερ των Λέικερς.

Ο Αντονι, ο οποίος επελέγη από τους Ντένβερ Νάγκετς στο Νο 3 του ντραφτ του 2003, έχει συνολικά αγωνιστεί σε 1.054 αγώνες στο ΝΒΑ στην καριέρα του με Ντένβερ Νάγκετς, Νιου Γιορκ Νικς και Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ. Ο 35χρονος άσος έχει μέσο όρο 24,1 πόντους, 6,5 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 1,02 κλεψίματα. Στα 15 χρόνια της καριέρας του στο NBA έχει «χριστεί» 10 φορές «All-Star», ενώ έχει συμπεριληφθεί δύο φορές στην δεύτερη και τέσσερις φορές στην τρίτη καλύτερη ομάδα του NBA.

Ο τρις «χρυσός» Ολυμπιονίκης είναι 19ος στη λίστα με τους καλύτερους σκόρερ όλων των εποχών στο NBA με 25.417 πόντους, ενώ μόνο δέκα εξ αυτών έχουν πετύχει περισσότερους από 27.000 πόντους στην καριέρα τους. Ο Άντονι ήταν πρώτος σκόρερ στο NBA με 28,7 πόντους κατά μέσο όρο την αγωνιστική περίοδο 2012-13, η οποία ήταν μια από τις τρεις σεζόν στην καριέρα του που είχε μέσο όρο τουλάχιστον 28 πόντους στο σκοράρισμα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…