Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑ Α' ΕΣΚΑ Καλπακής: “Πήραμε τα… πάνω μας, πιστεύουμε όλοι σε ακόμη καλύτερη συνέχεια”

Καλπακής: “Πήραμε τα… πάνω μας, πιστεύουμε όλοι σε ακόμη καλύτερη συνέχεια”

kalpakis

Σε δηλώσεις που έκανε ο Χρήστος Καλπακής στην επίσημη σελίδα του Απόλλωνα Σμύρνης ενόψει του αγώνα που ακολουθεί κόντρα στον ΑΟΚ Χαλανδρίου, τόνισε πως η αυριανή αναμέτρηση θέλει ιδιαίτερη προσοχή, καθώς ο αντίπαλος είναι αρκετά σκληροτράχηλος.

Αναλυτικά όσα είπε ο παίκτης στο apollongs.gr:

Το αυριανό είναι ένα αρκετά… ύπουλο παιχνίδι. Θα έχουμε απέναντί μας έναν σκληρό αντίπαλο με “δεμένο” και γεμάτο εμπειρία ρόστερ, που έχει δείξει τη δυναμικότητά του, έχει κάνει αρκετές… ζημιές ως τώρα και θα θέλει και αυτός τη νίκη όσο κι εμείς, δεδομένου ότι μας χωρίζει μόλις μία νίκη στο βαθμολογικό πίνακα. Είναι ομάδα που αν της δώσεις τη δυνατότητα να σε βάλει στο ρυθμό της, θα σε τιμωρήσει. Αυτό, λοιπόν, που έχουμε να κάνουμε είναι να τους “κόψουμε” το ρυθμό, επιβάλλοντας παράλληλα το δικό μας παιχνίδι, όπως στα δύο προηγούμενα ματς και να μην τους δώσουμε το δικαίωμα να πιστέψουν ότι μπορούν να φύγουν με το διπλό απ’ τη Ριζούπολη.

Αν μη τι άλλο, είμαστε σε ανοδική τροχιά. Ερχόμαστε από δύο πολύ σημαντικές εκτός έδρας νίκες, δείχνοντας το χαρακτήρα που διαθέτουμε, και έχουμε πάρει τα… πάνω μας! Πλέον, η ψυχολογία μας είναι ανεβασμένη, αποβάλαμε το άγχος που είχαμε στην αρχή και βγάζουμε εντελώς διαφορετική εικόνα από εκείνη των πρώτων Αγωνιστικών. Μέρα με τη μέρα, εβδομάδα με την εβδομάδα η ομάδα μας “δένεται” ολοένα και περισσότερο και αυτό πλέον αποτυπώνεται και στα αποτελέσματα. Ωστόσο, αυτό δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να μας καθησυχάζει, δεν έχουμε καταφέρει τίποτα ακόμη, έχουμε πολύ δρόμο ακόμη μπροστά μας. Το πιστεύουμε όλοι στην ομάδα ότι η συνέχεια θα είναι ακόμη καλύτερη…!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Α' ΕΣΚΑ

Δειτε επισης

Από την ΚΑΠ στα Μελίσσια ο Παρασκευόπουλος (pic)

Τα Μελίσσια ανακοίνωσαν την απόκτηση του Βασίλη Παρασκευόπουλου Σε μία σημαντική μεταγραφι…