Κεντρική NBA Ηoopshype: ” Το πρώτο φαβορί για MVP ο Αντετοκούνμπο!”
NBA

Ηoopshype: ” Το πρώτο φαβορί για MVP ο Αντετοκούνμπο!”

giannis antetokounmpo 2

Ο Γιάννης πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τους Μπακς και το Hoopshype τον κατατάσει πρώτο φαβορί στην κούρσα των MVP μπροστά από τους Λεμπρόν Τζέιμς, Κάουι Λέοναρντ, Κέβιν Ντουράντ και Άντονι Ντέιβις.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: ”Στη νίκη κόντρα στους Καβαλίερς, ο Γιάννης είχε 44 πόντους, 14 ριμπάουντ, 8 ασίστ και 2 τάπες σουτάροντας με 73,7%. Τρεις βραδιές αργότερα, στη νίκη κόντρα στους Πίστονς, μέτρησε 32 πόντους, 12 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 2 τάπες και 71,4% στα σουτ εντός παιδιάς.

Σε αυτό το σημείο είναι σοκαριστικό όταν ο Γιάννης δεν πραγματοποιεί τέτοιες κυριαρχικές εμφανίσεις! Λίγοι παίκτες μπορούν να έχουν τέτοια στατιστική με ανάλογη συνέπεια. Όμως ο Γιάννης το κάνει σε κάθε ματς! Στην κυριολεξία σε κάθε ματς. Επίσης είναι ένας από τους λίγους παίκτες που αποδίδουν τα δικά του στατιστικά στην ομαδική επιτυχία και στους συμπαίκτες του. Και η ομάδα βρίσκεται στις πρώτες θέσεις. Ειλικρινά είναι δύσκολο να σκεφτεί κάποιος ότι ο υγιής Αντετοκούνμπο δεν θα είναι στην κορυφή της λίστας μέχρι το τέλος”.

Φέτος ο Αντετοκούνμπο μετρά 26,8 πόντους, 13,1 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 1,3 τάπες, 1,3 κλεψίματα και 58,9 % στα σουτ εντός παιδιάς κατά μέσο όρο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Κώνστας
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…